Lanțul de cafenele Narcoffee Roasters se extinde la nivel național

Narcoffee Roasters, lanțul de cafenele de specialitate deținut de către Marcelus Suciu, fondatorul Marty Restaurants și Dan Isai, fondatorul Salad Box, inaugurează 2 locații noi în București, una pe Bulevardul Magheru și una în Avantgarde Office Building, în urma unei investiții totale de 150.000 de euro.

Potrivit estimărilor reprezentanților companiei, investiția în cele două locații recent inaugurate în București va fi amortizată în aproximativ 30 de luni de la deschidere. De asemenea, aceștia anticipează peste 34.000 de clienți în primele 6 luni de activitate, în cazul ambelor locații, cifră pe care intenționează să o dubleze până la împlinirea unui an de la inaugurarea celor două cafenele.

cafeneanarcoffee

Reprezentanții companiei rămân optimiști cu privire la extinderea rețelei și sunt de părere că Bucureștiul are un potențial ridicat în acest sens. Astfel că, aceștia preconizează inaugurarea a altor două sau trei locații, în zone cheie din Capitală. De altfel, conceptul se dorește a fi extins și la nivel național, existând deja discuții cu privire la deschideri noi în Brașov, Timișoara, Sibiu și Alba Iulia, dar și pe plan extern, în Londra și Praga.

Credem cu tărie că cele două locații noi vin în completarea nevoilor potențialilor clienți într-un mod cât mai eficient. Ne-am îndreptat atenția către Bulevardul Magheru deoarece face parte din zona centrală, considerată mai hip și cool, unde vin mulți artiști și mai ales, pasionați de cafea. Deopotrivă, cea de-a doua locație, deschisă la parterul Avantgarde Office Building, se poziționează într-o zonă de birouri cu clienți care sunt în căutare de cafea și mâncare de înaltă calitate”, declară Marcelus Suciu, co-fondator Narcoffee Roasters.

Odată cu aceste două noi deschideri, numărul unităților Narcoffee Roasters din Capitală a ajuns la trei locații. La nivel de business, reprezentanții companiei estimează că, până la finele lunii mai 2019, aceste locații vor genera circa 55% din cifra de afaceri, în condițiile în care prima locație din București, inaugurată în urmă cu un an în incinta centrului comercial Afi Cotroceni a cunoscut un parcurs pozitiv. Astfel că, atât vânzările, cât și numărul clienților s-au triplat, în prezent, ajungând la o medie de 150 de clienți pe zi.

narcoffeeroastersbucuresti

La fel ca și în cazul primei locații din București, Marius Nica, campion naţional şi internaţional în latte art, precum şi top 10 world cup taster în 2016, semnează specialitățile cafenelelor, în timp ce designul interior al acestora este atribuit arhitectului Cosmin Todor.

Narcoffee Roasters introduce și un meniu de brunch în noile locații

Meniul cafenelelor se împarte în două categorii: meniu pe bază de espresso și un meniu pe bază de cafea la filtru. În plus, meniul mai include și infuzii de ceai negru Indian sau Matcha, precum și răcoritoare din fructe presate la rece. O noutate față de celelalte locații îl reprezintă meniul de brunch.

Cele două noi locații vor avea un statut mai aparte deoarece vom promova și servi meniuri de mâncare mai complexe decât în alte locații, structura spațiilor permitându-ne acest lucru. Urmărim, în mod constant, să fim relevanți și din punct de vedere culinar. Alături de o cafea la cele mai înalte standarde am reușit să creăm și un meniu de brunch complementar, care, sperăm că se va ridica la nivelul așteptărilor clienților noștri”, completează Marcelus Suciu, co-fondator Narcoffee Roasters.

Despre Narcoffee Roasters

Narcoffee Roasters este un concept de cafenele de specialitate fondat de către doi dintre cei mai importanți oameni de afaceri clujeni din domeniul HoReCa, Marcelus Suciu și Dan Isai. În acest moment, rețeaua numără 7 locații, dintre care 6 în cele două orașe și o franciză în Praga, iar pe termen mediu, Narcoffee Roasters vizează francizarea conceptului și în SUA.

Materia primă este adusă din țări precum Costa Rica, Etiopia, Guatemala sau Columbia și atent pregătită sub supervizarea lui Marius Nica, campion național de latte art și în primii 10 profesioniști mondiali la cup tasting.