Expune ofertele zilnice într-un mod modern și practic

Abilitatea de a atrage atenția clienților asupra produselor pe care doriți să le vindeți în restaurantul dumneavoastră și de a-i convinge pe aceștia să le încerce este esențială pentru succesul unui restaurant. De cele mai multe ori, eforturile de marketing ale unui restaurant se concentrează pe atragerea de noi clienți în locație, însă, odată ajunși acolo, nimic din jur nu “vorbește” despre oferta gastronomică până la aducerea meniului.

tablemasacreta

Nu de puține ori, clienții sunt indeciși cu privire la ceea ce vor consuma, iar puțin “ajutor” din partea restaurantului este chiar indicat; aici intră în scenă tablele de masă pentru cretă, cu ajutorul cărora puteți aduce în atenția clienților preparate sau oferte speciale. Cum funcționează acestea? Textul/mesajul dorit se scrie direct pe tablă, cu cretă sau cu markere cu cretă lichidă, apoi, o dată ce mesajul este out-of-date (expirat), se șterge pur și simplu cu apă și se scrie din nou.

tablemasaprosign

Tablele de masă pentru cretă se pot utiliza efectiv pe mese individuale, rafturi, bar sau la casa de marcat și sunt un mijloc eficient de comunicare directă și la obiect cu un cost redus. Meniul complet sau zilnic, Specialitatea Bucătarului, Oferta localului, diverse mesaje și promoții sunt numai câteva din informațiile pe care le puteți afișa simplu și elegant în localul dumneavoastră.

tablemasa

Întâlnite des în cafenelele, restaurantele sau patiseriile din străinătate, tablele de masă pentru cretă au început să fie folosite și apreciate din ce în ce mai mult și în România.

Pro Sign Factory SRL vă oferă o gamă largă de table pentru cretă (de diferite forme sau mărimi), de la producători de top.

prosignfactorycontact