5 to go deschide prima cafenea într-un magazin de bricolaj și vrea să acopere întreg lanțul Brico Depot

5 to go deschide prima cafenea într-un magazin de bricolaj și vrea să acopere întreg lanțul Brico Depot
person Horeca
access_time_filled

Lanțul de cafenele 5 to go anunță deschiderea primei locații 5 to go din incinta unui magazin de bricolaj. Aceasta este realizată în parteneriat cu Brico Depot și se află în incinta magazinului Brico Depot Băneasa. Fondatorii 5 to go spun că au stabilit deja și alte deschideri alături de Brico Depot și că își doresc ca în următorii 3 ani să acopere întreaga lor rețea, de 34 de magazine.

Ne bucurăm că ne extindem businessul către noi clienți și ajungem, iată, în primul magazin de bricolaj cu cafeaua 5 to go. Sperăm ca reacțiile să fie pozitive și să fim primiți cu aceeași prietenie de către fanii cafelei noastre. Sunt deja stabilite alte deschideri alături de Brico Depot și ne dorim ca în următorii 3 ani să acoperim întreaga lor rețea, de 34 de magazine, prin diverse concepte de business”, a precizat Radu Savopol, co-fondator 5 to go.

Locația 5 to go din Brico Depot Băneasa este o franciză a doi tineri, Robert Daniel Soare și Veronica Mariana Soare (foto jos), antreprenori hotărâți să pornească pe drumul acestui business împreună cu Radu Savopol și Lucian Bădilă, co-fondatorii 5 to go.

francizati5togo

Suntem, în sufletul nostru, doi tineri care au crezut că pot face mai mult, că pot găsi ceva de care să se agațe și să rămână în țara lor. Și am decis să ne „agățăm” de pasiunea noastră comună – cafeaua.  După multe idei, am decis să ne începem propria afacere. Ne-am așezat la masă și ne-am întrebat: „Ce aduce un zâmbet oamenilor? De ce ai cel mai mult nevoie când îți începi ziua?”. Și răspunsul a apărut clar când am zis „Nu pot să gândesc fără o cafea!”. Și de aici am început să ne interesăm, să degustăm cafele, să căutăm acel mediu prietenos în care nu numai că te bucuri de o cafea bună, dar de unde pleci zâmbind. Acest lucru l-am găsit la 5 to go„, au declarat Robert Daniel și Veronica Mariana Soare, francizații locației 5 to go din Brico Depot Băneasa.

Locația 5 to go din Brico Depot Băneasa este a 19-a deschisă în 2019, din targetul de 50 stabilit pentru anul în curs. La finalul anului 2018, grupul 5 to go număra 100 de locații și a atins o cifră de afaceri de 5.5 milioane de euro.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302