Al doilea hotel Hampton by Hilton se va deschide la Cluj-Napoca

hampton-backup_logoGrupul hotelier Hilton Worldwide a semnat un acord de management cu o companie privată din România pentru un al doilea hotel Hampton by Hilton, brandul economic al grupului. Acest acord determină creşterea numărului de hoteluri Hilton Worldwide deschise şi în curs de dezvoltare pe piaţa românească, dintre care trei urmează să fie inaugurate anul acesta.
Hampton by Hilton Cluj va fi inaugurat la începutul lui 2012, oferind oaspeţilor săi 107 camere în centrul oraşului Cluj Napoca. Anunţul companiei hoteliere a urmat după semnarea acordului pentru Hampton by Hilton Braşov care se va deschide tot în 2012.
Hampton-by-Hilton-Berlin
Cu peste 90 hoteluri incluse în proiectele sale de dezvoltare din întreaga Europă, Hilton Worldwide priveşte România ca pe o piaţă strategică de dezvoltare în cadrul planurilor sale globale. Printre hotelurile incluse în planurile de dezvoltare ale Hilton Worldwide în România se numără: DoubleTree by Hilton Oradea, DoubleTree by Hilton Bucharest, Piaţa Unirii, DoubleTree by Hilton Ploieşti şi Hampton by Hilton Braşov. Toate acestea se vor alătura hotelurilor Athenee Palace Hilton Bucureşti şi Hilton Sibiu care în prezent sunt funcţionale.