Hotelierii din Mamaia au un sistem de rezervări online special dedicat

Primul sistem de rezervări online dedicat exclusiv hotelierilor din staţiunea Mamaia va fi lansat oficial pe 31 mai 2011, de către Asociaţia Patronală Mamaia şi va fi disponibil pe website-ul oficial al staţiunii Mamaia: www.mamaia360.ro. Noul sistem de rezervări online aduce o serie de beneficii, atât hotelierilor, agenţiilor de turism, cât şi turiştilor.

siteM
Managerul General al hotelului Iaki din Mamaia, Anca Nedea crede că este o idee extraordinară de a “oferi posibilitatea clienţilor noştri să acceseze o singură adresă de web şi să se poată astfel conecta la cele mai bune tarife, la ofertele last minute şi la serviciile pe care le putem oferi”. Pentru turist, spune Anca Nedea, beneficiile constau în accesul la informaţie, accesabilitate, feedback rapid şi concentrarea informaţiei într-un singur loc.
booking“Pentru hotelieri, membri ai Asociaţiei Patronale Mamaia, acest concept aduce nou, (pentru că există deja astfel de site-uri pe care hotelierii din Mamaia sunt prezenţi şi prin care vând) ideea de interfaţă între platformele dânşilor de vânzare, şi site-ul Mamaia 360”, ne spune managerul general al hotelului Iaki.
Pe de altă parte, mai spune Anca Nedea, orice canal de vânzare, orice instrument de vânzare care poate produce, trebuie exploatat. Pentru cei care nu operează încă pe numeroasele sisteme online de vânzări şi care nu au încheiate multe contracte cu agenţii şi tour-operatori, deci nu au vizibilitate în piaţă, iar clientul ajunge greu la dânşii, este un instrument de vânzare foarte bun, spune Anca Nedea. “Le recomand colegilor mei să-l folosească în beneficiul dânşilor şi al clienţilor”.
Şi agenţiile de turism beneficiază de o serie de avantaje în urma lansării noului sistem de rezervări online al hotelierilor din Mamaia.
cameratulipAgenţiile de turism pot cumpăra acum sejururi şi vacante direct din sistemele de rezervări ale hotelurilor, nemaivând nevoie de contract şi convenţie cu fiecare hotel în parte pentru a obţine discount. “Pe mamaia360.ro (sau direct pe website-urile hotelurilor) obţii discount instant începând cu 10% dar şi cele mai bune tarife, pentru că acum cumperi direct de la hotel”, se arată pe website-ul staţiunii Mamaia.
Un alt avantaj pentru agenţiile de turism este că află disponibilul la fiecare hotel în parte, pe loc, direct de pe internet. “Nu mai este nevoie să suni la hotel, să trimiţi faxuri ca să ceri disponibilul sau sa obţii confirmări pentru clientii tai. Pe www.mamaia360.ro afli instant dacă hotelul x sau y are camere disponibile, afli câte camere sunt disponibile, ce tip de camere şi la ce tarif”, se mai arată pe site. Un alt avantaj este că se primeşte confirmarea rezervării pe loc, la fiecare hotel în parte.
De asemenea, turiştii pot face rezervări online pe mamaia360.ro pentru hotelurile de două, trei, patru şi cinci stele. Turiştii pot afla în timp real câte camere sunt disponibile la fiecare hotel, la ce tarif.
Mamaia360 este singurul website din România care trimite recenziile şi comentariile utilizatorilor săi direct către proprietarii hotelurilor din Mamaia.
Mamaia360.ro a fost lansat în 2010 de către Asociaţia Patronală Mamaia, în parteneriat cu IPIX România – lider mondial în imaginea la 360 de grade -, în urma unei investiţii de 450.000 euro.