Investiţie de 1 milion de euro într-un hotel de 3 stele lângă Gara de Nord

În urma unei investiţii de 1 milion de euro, compania Profit Comerţ Expert Business a inaugurat pe 21 mai 2011 hotelul de 3 stele “Tranzzit” din aproprierea Gării de Nord. Cu o capacitate de cazare de 32 de locuri în 14 camere, noul hotel se adresează în primul rând sectorului corporatist, potrivit managerului hotelului Aurel Ştefan.
tranzit1Amplasarea sa (apropierea de Gara de Nord dar şi de centrul oraşului) reprezintă un atuu al hotelului, potrivit managerului hotelului, care crede că unitatea de cazare va fi bine primită de cei care vizitează sau tranzitează capitala. Hotelul Tranzzit oferă celor ce îi călca pragul, cazare în 14 camere mari, luminoase, dotate cu mobilier modern şi cu lucrări de artă contemporană
Conform unui studiu realizat de compania de consultanţă în domeniul hotelier Fivestar Hospitality, pentru acest an se estimează o creştere a gradului de ocupare al hotelurilor de 3 si 4 stele din Bucureşti cu circa 10%. Studiul precizează că în 2010 tariful mediu a scăzut de la 56 euro, la cât se situa în 2009, la 46 euro.