A treia unitate de cazare din România cu certificat ecologic european

A treia unitate de cazare din România cu certificat ecologic european
person Horeca
access_time_filled

Vila Piatra Șoimului din Sinaia a obținut eticheta ecologică europeană la sfârșitul lunii mai, devenind astfel al treilea operator turistic din România care deține această etichetă și primul de pe Valea Prahovei, potrivit unui comunicat emis astăzi de Consiliul Român pentru Clădiri Verzi (Romanian Green Building Council – RoGBC).

vilaeco

„Ideea solicitării etichetei a pornit din preocuparea gazdelor pentru o dezvoltare durabilă și în același timp la recomandarea organizației noastre”, se arată în comunicatul de presă emis de RoGBC.
Situată în stațiunea Sinaia, unitatea se află în plin proces de reamenajare și își va redeschide porțile turiștilor vara aceasta, cu un nou restaurant cu o capacitate de 100 de locuri și un parc de 1200 mp.
Hotelul Saturn, din stațiunea cu același nume de pe litoralul românesc, este primul hotel din România care a obținut certificatul ecologic european în anul 2008, fiind urmat de hotelul Crowne Plaza din București, care a obținut eticheta ecologică europeană în anul 2009.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302