Reţeaua hotelieră ibis împlineşte 10 ani de existenţă în România

Reţeaua hotelieră ibis, marcă a grupului internaţional Accor, şi Continental Hotels aniversează 10 ani de la deschiderea primului hotel Ibis în România. În prezent există 4 hoteluri ibis în ţara noastră, 2 în Bucureşti, unul în Constanţa şi unul în Sibiu, toate cotate la 3 stele. Hotelurile se află în proprietatea grupului român Continental Hotels şi sunt operate în contract de management de către Accor, prin marca ibis. Continental Hotels a investit peste 40 milioane euro în cele 4 hoteluri ibis prezente în ţară.

ibisgara

“În cei 10 ani de la inaugurarea primului hotel ibis în România, am avut privilegiul de a fi aleşi de peste 1.300.000 de oaspeţi care au înnoptat în cele 4 hoteluri ibis. Am fost partenerii a peste 600 companii în organizarea conferinţelor şi evenimentelor de afaceri. Şi în continuare, ibis îşi propune să rămână sinonim cu serviciile foarte bune la un preţ corect, cu convivialitate şi devotament pentru clienţi, precum şi cu încredere şi dezvoltare pentru colaboratori", a afirmat Ioan David, Director General Ibis România.
Ibis Gara de Nord Bucureşti, primul hotel ibis din ţara noastră, şi-a deschis porţile în iunie 2001, fiind primul hotel de 3* parte dintr-un lanţ internaţional. Inaugurat în urma modernizării si reconfigurării fostului hotel Nord, ibis Gara de Nord Bucureşti a reprezentat o investiţie de 14.2 milioane Euro din partea Continental Hotels, compania proprietară a hotelurilor ibis din România.
ibisdoi

O dată cu inaugurarea acestui prim hotel, ibis a adus în România conceptul hotelurilor economice de calitate, oferind oaspeţilor săi servicii moderne, calitate constantă şi preturi rezonabile.
Reţeaua hotelieră s-a impus rapid ca o referinţă în industria hotelieră din România şi şi-a continuat dezvoltarea prin inaugurarea a 3 noi hoteluri. În 2005, ibis România şi Continental Hotels au inaugurat două noi hoteluri în România: ibis Constanţa, în aprilie 2005, urmat de ibis Palatul Parlamentului Bucureşti, în iunie 2005. Investiţiile realizate de Continental Hotels s-au ridicat la 10.3 milioane Euro in pentru ibis Constanţa, respectiv 8.5 milioane Euro la ibis Palatul Parlamentului.
În 2009, Ibis şi-a extins din nou activitatea în România, prin inaugurarea celui de-al patrulea hotel al reţelei: ibis Sibiu, rezultat al unei investiţii Continental Hotels de 9.4 milioane Euro.
În prezent, cele 4 hoteluri ibis reprezintă în total 760 de camere: 250 de camere la Ibis Bucureşti Gara de Nord, 161 de camere la Ibis Bucureşti Palatul Parlamentului, 154 de camere la Constanţa şi 195 camere la Sibiu.


Cele mai citite articole

Prev Next