Top 5 cele mai verzi hoteluri din lume, realizat de Travelocity

Pentru a impresiona cu adevărat clienţii, hotelurile verzi din zilele noastre dezvoltă iniţiative cu adevărat unice pentru a salva planeta, iar rezultatele sunt experienţe şi facilităţi care transformă hotelurile în destinaţii în sine. Travelocity, singura companie online de travel care identifică pe site-ul propriu hotelurile eco friendly din întreaga lume, a identificat cele mai verzi 5 hoteluri din lume. Aceste proprietăţi ajută la construirea unui viitor mai bun, mai “verde” şi fac din acest lucru ceva amuzant în acelaşi timp.
bici1. Crowne Plaza Copenhagen Towers - Una dintre cele mai verzi proprietăţi din lume, hotelul danez oferă oaspeţilor oportunitatea de a lua parte la eforturile ecologice ale hotelului şi să primească în schimb recompense. Sala de gimnastică a hotelului are două biciclete cu adevărat unice unde oaspeţii pot pedala pentru a genera energie pentru hotel. O dată ce este atins un anumit prag, oaspeţii câştigă o masă gratuită la restaurantul hotelului.
2. Fairmont Royal York - Acest hotel din Toronto deţine peste 10.000 de albine care produc mierea pentru restaurant. Poreclit şi "locul ideal pentru Luna de Miere", aici stupii sunt localizaţi pe acoperişul grădinii şi oferă oaspeţilor desfătări dulci dacă sunt atenţi cu mediul înconjurător.
3. h2hotel – Deşi Sonoma este cunoscută pentru vinurile sale de calitate superioară în Statele Unite ale Americii, acest hotel eco friendly - h2hotel aduce în prim plan o altă băutură: Apa. Numeroase izvoare sunt împrăştiate pe terenul deţinut de hotel. La fiecare oprire oaspeţii pot folosi carafe, eliminând astfel sticlele de unică folosinţă, atât de dăunătoare mediului. Oaspeţii pot vizita Spoonbar-ul hotelului pentru a degusta cocktailuri delicioase realizate cu ierburi organice, fructe şi legume.
aloftportland4. Aloft Portland – Localizat într-unul din cele mai verzi oraşe din America, acest hotel de aeroport a trebuit să îşi ducă iniţiativele eco la următorul nivel pentru a-şi putea impresiona oaspeţii. Oferă biciclete gratis oaspeţilor.
5. Mauna Lani Bay Hotel&Bungalows - Mai puţin excentric, dar mai sălbatic, acest superb refugiu îşi invită oaspeţii să ajute la protejarea ţestoaselor de mare, aflate în pericol. Oferite hotelului de Oahu's Sea Life Park, ţestoasele mici sunt crescute în bazinele cu apă sărată ale hotelului. Atunci când acestea ajung la maturitate sunt eliberate în sălbăticie, eveniment care face parte din Ziua Independenţei, organizată anual de hotel.
Turiştii devin din ce în ce mai pretenţioşi când vine vorba de eforturile pentru protejarea mediului înconjurător şi apreciază aceste măsuri venite din partea hotelierilor. Deşi nu multe hoteluri merg până la extreme, în dorinţa de a proteja mediul, tot mai multe fac eforturi substanţiale pentru un viitor mai bun. Travelocity a identificat peste 3000 de hoteluri eco friendly pe site-ul propriu.