Cel mai „hi-tech” hotel din Londra se inaugurează în iulie

Piaţa hotelieră din Londra va asista în luna iulie a acestui an la inaugurarea celui mai hi-tech hotel din capitala Marii Britanii, Eccleston Square Hotel. Aflat în portofoliul Design Hotels, companie care mai are în proprietate 12 hoteluri în Marea Britanie, noul hotel va fi inaugurat în urma unei renovări de aproximativ 6.5 milioane de lire sterline şi se estimează că va fi cel mai “tehnologizat” hotel din UK.

pimslicoDupă ce a fost cumpărat de renumitul hotelier David Byrne, în luna martie 2010, fostul hotel de tip buget a fost transformat într-un hotel boutique în conformitate cu portofoliul Design Hotels. Destinat în exclusivitate adulţilor, hotelul cu 39 de dormitoare pretinde a oferi facilităţi de înaltă tehnologie oaspeţilor săi, incorporând în acelaşi timp designul tradiţional englezesc cu tehnologia de ultimă generaţie.

camera_square

Fiecare cameră este echipată cu iPad 2, paturi cu masaj, plăcuţe de control care oferă clienţilor posibilitatea de a controla facilităţile electronice ale camerei, televizoare de ultimă generaţie cu cele mai recente tehnologii HD şi 3D, precum şi băi de marmură cu “sticlă inteligentă” care se transformă pe parcurs, şi, nu în ultimul rând, cele mai recente tehnologii video pentru conferinţe.
Hotelul este situat în regiunea centrală din Londra, Pimlico.