Rezidor - cel mai bun angajator din industria hotelieră în Anglia şi Ţara Galilor

Grupul hotelier Rezidor a fost desemnat „Cel mai bun angajator din rândul marilor lanţuri hoteliere” din Anglia şi Ţara Galilor în 2011, în cadrul ceremoniei Best Employers in Hospitaliy Awards, care a avut loc pe 21 iunie la Londra. Grupul Rezidor a surclasat la această categorie competitori de referinţă precum Hilton Worldwide şi hotelurile Macdonald, potrivit unui comunicat de presă emis astăzi de Radisson Blu Bucureşti, reprezentantul în România a grupului Rezidor.

besttt

Ceremonia de decernare a premiilor din 21 iunie a reunit peste 300 de reprezentanţi din segmentul hotelier şi al restaurantelor, pub-urilor, barurilor şi furnizorilor de catering, cu toţii candidaţi la titlul de „Cel mai bun Angajator al anului 2011, bineînţeles fiecare la categoria din care face parte. Evenimentul a fost organizat de Caterer, cel mai important website de recrutare în industria ospitalităţii.

La categoria “Cel mai bun angajator din rândul grupurilor hoteliere de tip mediu” a fost desemnat grupul Exclusive Hotels, iar "Cel mai bun angajator din rândul hotelurilor independente" a fost desemnat St Michaels Manor.
Premiile au fost decernate în urma opiniilor exprimate de peste 5000 de angajaţi din cadrul companiilor intrate în competiţie. “Interpretarea chestionarelor alcătuite de Learnpurple, o cunoscută companie din domeniul managementului Resurselor Umane, a făcut posibilă o analiză obiectivă a percepţiei pe care subiecţii o deţin cu privire la angajator, asigurând acurateţea în oferirea premiilor”,  se mai arată în comunicatul de presă.

rezidorwin

                                     (Reprezentanţii Rezidor premiaţi)

Lista completă a celor 30 de câştigători ai titlului de „Cel mai bun angajator din industria hotelieră din Anglia şi Ţara Galilor 2011” este disponibilă pe www.bestemployersinhospitality.com. 
În România, grupul Rezidor este reprezentat de lanţul hotelier Radisson Blu, prin hotelul Radisson Blu din Bucureşti. Radisson Blu asigură managementul complexului hotelier de 718 camere de 4 si 5 stele din Bucureşti, cel mai mare complex hotelier de lux din România şi în acelaşi timp cel mai mare hotel Radisson din regiune.