Un complex hotelier de lux s-a deschis pe litoralul românesc

Un complex hotelier cu 2 hoteluri, unul clasificat la 5 stele şi un boutique hotel de 4 stele, 46 de vile de lux, patru restaurante şi şase baruri, a fost inaugurat pe litoralul românesc pe 1 iulie 2011, în nordul staţiunii Mamaia.  Investitorii sunt doi politicieni, Nicolae Moga şi fostul prefect de Brăila Mihai Manea, care au investit în Complexul Marina Regia Residence nu mai puţin de 35 de milioane de euro. 

arena
Hotelul de 5 stele Arena Regia Hotel&Spa a necesitat o investiţie de 15-18 milioane de euro. Hotelul are 63 de camere şi opt apartamente, cu un total de 144 de locuri de cazare, dispuse pe 8 niveluri. Totodată, clădirea include două restaurante, piscină interioară şi exterioară, un centru spa şi un centru de conferinţe.
clasicUnul dintre investitorii complexului, Mihai Manea a declarat la inaugurarea hotelului că “După un efort susţinut, ne-am strâns astăzi, 1 iulie pentru a celebra deschiderea unui alt complex de prestigiu pe litoralul românesc. Sperăm ca prin investiţiile făcute să ne ridicăm la nivelul cerinţelor clienţilor români şi al celor străini”.

Complexul promite să ofere o experienţă de neegalat pe litoralul românesc al Mării Negre, prin combinaţia inspirată de design, atenţia la detalii şi serviciile de o calitate ireproşabilă.
Pe lângă hotelul de 5 stele, complexul mai cuprinde şi un boutique hotel de 4 stele – Arcadia Hotel, 46 de vile, un centru SPA caracterizat ca fiind “cea mai exclusivistă şi luxoasă locaţie spa de pe litoralul Mării Negre”, un centru de conferinţe, restaurante, baruri dar şi o plajă privată.

arcadiahotel1

Proiectul a început în 2001, investiţia totală ridicându-se la peste 35 milioane de euro. Complexul a fost realizat în aşa fel încât să poată funcţiona pe durata întregului an, nu numai în sezonul estival, a precizat Nicolae Moga.