Hotelul Splendid - locul 3 în topul celor mai frumoase hoteluri de plajă din Europa

Hotelul de 4 stele Splendid din staţiunea Mamaia a obţinut locul 3 în topul cele mai frumoase hoteluri de plajă din Europa, situându-se imediat după un hotel din Germania (Dunenmeer Hotel&Spa), care s-a clasat pe locul 1, şi un hotel din Bulgaria – Hotel Modus din Varna (apreciat în primul rând pentru interioarele luxoase şi a peisajelor superbe oferite asupra mării).

splendidmamaia

Clasamentul a fost realizat de unul dintre cele mai cunoscute site-uri de rezervări hoteliere online din lume, hotel.info, cu peste 210.000 de hoteluri în întreaga lume. Top 10 prezintă hoteluri situate în locuri spectaculoase de unde poţi contempla apusuri de soare la mare (precum Hotel Splendid din Mamaia) sau unde te poţi bucura de plaje atractive - Hotel Albatros din Creta sau Hotel Hilton din Helsinki.  Spania apare în top abia pe locul şase, cu Petit Hotel Ses Rotges, din Cala Ratjada (Mallorca, Insulele Baleare).

locul1

                                                      (Locul 1- Dunenmeer Hotel&Spa)

În această “competiţie” au fost luate în calcul doar hotelurile cu minim 10 review-uri ale clienţilor, şi, din fiecare ţară apare în clasament doar cel mai bine clasat hotel în topul evaluărilor clienţilor.
Iată clasamentul complet:
1. Hotel Dünenmeer Hotel & Spa - Ostseebad-Dierhagen (Germania)
2. Hotel Modus - Varna (Bulgaria)
3. Hotel Splendid - Mamaia (România)
4. Hotel Belvedere Resort - Vrsar (Croaţia)
5. Hotel Suite Vila Luz - Praia da Luz Lagos (Portugalia)
6. Petit Hotel Ses Rotges - Cala Ratjada (Spania)
7. Hilton Helsinki Kalastajatorppa - Helsinki (Finlanda)
8. Hotel Accademia - Rimini (Italia)
9. Hotel Albatros Spa & Resort - Hersonissos (Grecia)
10. Hotel Klokje - Renesse (Olanda)


Cele mai citite articole

Prev Next