Hotelurile din Emiratele Arabe angajează români

abu-dhabi-1Un hotel de patru stele din Abu Dhabi, capitala Emiratelor Arabe Unite şi cel mai mare oraş al acestui stat, vrea să angajeze 70 de români pe posturi ca recepţioner, administrator, ospătar sau barman. Persoanele interesate trebuie să cunoască limba engleză la nivel mediu şi să aibă o experienţă de minimum doi ani pe posturi similare.
Angajaţii vor beneficia de transport gratuit de la cazare la locul de muncă, asigurări medicale şi sociale plătite de către angajator, cazare, bilete de avion gratuite pe ruta România - Abu Dhabi şi de uniformă.
Contractul de muncă va fi încheiat pe o perioadă de 6 - 12 luni cu posibilitate de prelungire. Salariul minim garantat de către angajator este de 380 de dolari americani (USD) pe lună.
Acte necesare
•    CV în limba engleză;
•    copie după paşaport;
•    fotografie;
•    copii după certificatele de calificare, după referinţe şi după recomandări, în funcţie de caz;
La acestea se adaugă o taxă de procesare a dosarului de 40 de lei.

abu-dabhi-2

De asemenea, reprezentanţii ansamblului hotelier de cinci stele Jumeirah Emirates Towers, aflat în centrul de afaceri al oraşului Dubai, vor să angajeze 40 de români pe posturi de chelner, barman, cameristă şi asistent relaţii cu clienţii.
Persoanele interesate de un astfel de loc de muncă trebuie să cunoască limba engleză, la nivel avansat, şi să aibă o experienţă de lucru de minim un an într-un hotel de 4 sau 5 stele. Depunerea CV-ului se poate face în luna iulie la compania Lalsat International, specializată în servicii de recrutare pentru piaţa Emiratelor Arabe Unite.
Angajaţii vor beneficia de viză, permis de muncă, transport gratuit, cazare, masă, salariu competitiv, bonusuri trimestriale, asigurare medicală, training, vacanţă plătită de 30 de zile, bilet de avion o dată la doi ani şi posibilitate de promovare.
Hotelul Jumeirah Emirates Towers are o înălţime de 309 metri şi ocupă locul 29 în topul celor mai înalte clădiri din lume. El are 400 de camere de lux şi este deţinut de acelaşi proprietar ca şi cunoscutul hotel Burj Al Arab.
Sursa: Gândul.info