S-a deschis hotelul cu cel mai mare centru SPA de la Marea Neagră

Complexul „Lighthouse SPA&Golf Resort” din Balcic, Bulgaria, găzduieşte începând cu iulie 2011 cel mai nou SPA hotel de cinci stele din Sud-Estul Europei – “Lighthouse Hotel”. Hotelul deţine şi cel mai mare centru SPA de la malul Mării Negre – 3000 de metri pătraţi destinaţi exclusiv terapiilor premium.

centruSPA

Oaspeţii noului hotel de la malul Mării Negre au la dispoziţie 156 de camere simple şi duble şi 12 camere Club, cu vedere spre mare sau spre terenul de golf. Pe lângă imensul centru SPA, complexul dispune de o suită de dotări impresionante: piscine interioare şi exterioare, o plajă privată, centru de fitness, completate de restaurante Gourmet cu specific internaţional şi de un lounge Whisky&Cigar.
clubhouse2În comunicatul de presă se menţionează că SPA hotelul, reprezintă esenţa stilului Lighthouse, “un loc unde serviciile premium se întâlnesc cu pasiunea şi ospitalitatea, pentru o experienţă de neuitat la malul Mării Negre”.
Centrul SPA, cel mai mare de la malul Mării Negre, integrat în încinta hotelului Lighthouse oferă o modalitate de evadare din rutina cotidiană, potrivit comunicatului. Dintre modalităţile de relaxare inedite, zona Laconium se remarcă prin căldura terapeutică, menţinută constant la 60° C, ce se îmbină cu aromaterapia şi muzica relaxantă, pentru a oferi o detoxifiere completă. Zona Calidarium este perfectă pentru îngrijirea excepţională a pielii şi purificarea sistemului respiratoriu, datorită condiţiilor de căldură şi de umiditate. Pe lângă căldură, SPA-ul Lighthouse oferă spaţii destinate terapiilor cuspa3 gheaţă, care conferă fermitate pielii, fiind o experienţă apropiată de revigorantele ploi tropicale.
Pe lângă dotările complexului, împrejurimile zonei (atracţii turistice cu încărcătură istorică precum Castelul de la Balcic dar şi celebra pădure de stânci, un fenomen natural unic pentru această regiune a Europei), dar şi distanţa de doar 30 de km de aeroportul din Varna, fac din această destinaţie o competiţie serioasă la ofertele de pe Litoralul Românesc.
Despre Lighthouse SPA&Golf Resort
Proiectul Lighthouse a debutat în  anul 2005, iar prima etapă în construcţia acestuia a fost finalizată în 2008. Complexul situat lângă Balcic se întinde pe 1200 de hectare, oferind o pădure privată, o plajă privată şi un teren de golf cu 18 cupe. În cadrul complexului sunt integrate atât zonele rezidenţiale, destinate caselor de vacanţă, secţiunea apart-hotelurilor, cât şi hotelul care găzduieşte cel mai mare SPA de la malul Mării Negre.


Cele mai citite articole

Prev Next