Google a lansat serviciul Hotel Finder

experimentCompania Google Inc. a lansat pe 28 iulie serviciul Hotel Finder, un instrument nou şi inovativ de căutare online a hotelurilor existente pe piaţă. Aşa cum îi spune şi numele, Hotel Finder este menit nu doar să faciliteze căutarea hotelului potrivit exigenţelor fiecărui potenţial client hotelier dar îi oferă acestuia şi şansa de a compara tarifele hotelurilor de pe piaţă şi de a face rezervări direct pe acest portal.
Prin noul serviciu, Google s-a alăturat unor portaluri de top precum Kayak, Expedia sau Hotels.com, care permit călătorilor să îşi aleagă hotelul din cea mai mare selecţie de unităţi de cazare din mediul online, selecţie care cuprinde atât hoteluri independente cât şi lanţuri hoteliere celebre. 
În prezent, Hotel Finder este disponibil doar pentru găsirea hotelurilor din Statele Unite ale Americii, însă Google intenţionează să îl extindă la nivel mondial dacă acesta se dovedeşte popular.
Ce este Hotel Finder?
Noul serviciu este menit să ajute turiştii să găsească „hotelul perfect” pentru ei, acest lucru devenind extrem de uşor de făcut. Pe prima pagină există câteva filtre precum oraşul în care doriţi să vă cazaţi, perioada şederii, preţul dorit sau nivelul de clasificare al unităţii (numărul de stele).

finder3

Una dintre caracteristicile care face Hotel Finder să fie superior rivalilor săi este modul în care afişează tarifele hoteliere. Aici se prezintă tariful integral, şi nu doar tariful de bază, fără taxe şi comisioane, aşa cum fac principalele portaluri existente pe piaţă.

De asemenea, atunci când daţi click pe un hotel vi se prezintă nu doar preţul mediu de cameră pe noapte ci şi o comparaţie a preţului cu media din oraşul respectiv.
Hotel Finder prezintă de asemenea informaţii, colaje de imagini cu hotelurile respective, review-uri scrise de turişti şi evaluările de pe Google Places.

Cei interesaţi să vadă cum funcţionează noul serviciu de la Google, Hotel Finder, pot intra aici.


Cele mai citite articole

Prev Next