Un nou trend în rezervările hoteliere

Tot mai multe hoteluri din România oferă posibilitatea rezervării camerelor direct de pe paginile lor de Facebook. Lanţul hotelier Continental, anunţă că începând cu luna august 2011 permite efectuarea de rezervări online de pe paginile de Facebook ale fiecărui hotel din portofoliul propriu, potrivit reprezentanţilor companiei.
reservation„Această iniţiativă vine în completarea demersurilor noastre pentru îmbunătăţirea serviciilor pe care le oferim şi a accesibilităţii lor. Oaspeţii sunt pasiunea noastră, de aceea depunem permanent eforturi pentru a fi mai aproape de aceştia. Astfel, am creat o pagină de Facebook pentru fiecare hotel din lanţ, oferind clienţilor noştri posibilitatea de a ne transmite impresiile şi sugestiile lor, permiţând totodată efectuarea de rezervări direct din reţeaua de socializare”, se arată în comunicatul de presă emis de Continental Hotels.
Anul acesta lanţul Continental Hotels, primul lanţ hotelier naţional operativ din România, a împlinit 20 de ani de la înfiinţare. Oraşele în care lanţul Continental Hotels este prezent sunt Bucureşti, Constanţa, Sibiu, Arad, Oradea, Tîrgu Mureş, Suceava, Turnu Severin şi Porţile de Fier, totalizând peste 1860 de camere.
Şi hotelul de 4 stele Epoque, proaspăt pe piaţa hotelieră bucureşteană, a anunţat că oferă, începând cu luna aceasta, posibilitatea rezervării camerelor direct din pagina de Facebook a hotelului. Potrivit conducerii hotelului Epoque, formularul de booking online, uşor accesabil de pe pagina de facebook a unităţii, “reprezintă o completare firească a paletei de facilităţi puse la dispoziţia clienţilor şi concepute pentru a oferi servicii de lux în deplin confort şi funcţionalitate”.

fbbooking“Este firesc să fim prezenţi acolo unde sunt şi clienţii şi prietenii noştri. Epoque şi-a propus încă de la început să ofere o experienţă privilegiată în modul cel mai accesibil şi comfortabil cu putinţă, astfel încât vom veni mereu în întâmpinarea clienţilor noştri anticipându-le dorinţele. Recunoaştem nevoia de interconectivitate în stabilirea planurilor de vacanţă şi factorul timp, esenţial în planificarea călătoriilor de business, fapt pentru care acum oferim şi posibilitatea de a face booking simplu şi rapid, din interiorul celei mai populare platforme sociale a momentului, Facebook”, a declarat Antoni Kuhnen, General Manager Hotel Epoque Bucuresti.