S-a deschis sezonul angajărilor la hotelurile de top din Capitală

angajari3Majoritatea marilor hoteluri din Bucureşti se bazează pe turismul de business, iar lunile de toamnă reprezinta cea mai "profitabilă" perioadă din an, deoarece începe sezonul evenimentelor, târgurilor şi conferinţelor şi gradul de ocupare al hotelurilor ajunge uneori până la 100%. În acest context marile hoteluri din Bucureşti precum Marriott, Radisson, Rin, Howard Johnson sau Novotel angajează bucătari, ospatări, cameriste, reprezentanţi vânzări şi tehnicieni.

JW Marriott Grand Hotel angajează în această perioadă bucătar, ospătar, agent de securitate, cameristă-şef şi hostess. Pentru toate cele cinci posturi, cunoaşterea limbii engleze are caracter  obligatoriu, iar pentru bucătar este necesară o experienţă de minim doi ani în sectorul restauraţiei. De asemenea, experienţa reprezintă un avantaj şi pentru posturile de ospătar, cameristă-şef şi agent securitate.
angajari1
Radisson Blu caută persoane calificate ca zugrav, frigotehnist şi electrician care să indeplinească următoarele sarcini: menţinerea şi întreţinerea facilităţilor hotelului prin efectuarea de zugrăveli şi reparaţii în camerele de hotel, holuri, bucătării, zone publice şi exterior. Hotelul de cinci stele mai recrutează ospătar, barman, cameristă, ajutor bucătar şi agent curăţenie, care trebuie să aibă minim un an de experienţă în domeniu, să fie ospitalieri şi sociabili.

angajari2Athene Palace Hilton a scos la concurs un post de sales account executive. Printre cerinţe se numără: minim doi ani de experienţă în domeniul hotelier, turism, vânzări sau PR, studii superioare (de preferat în turism), abilităţi de negociere şi rezistenţă la lucrul cu dead-line-uri.

Howard Johnson Grand Plaza Hotel angajează senior sales manager (middle-level), cu studii superioare în Economie şi atestate în vânzări sau marketing.

Novotel caută cameristă principală cu minim doi ani de experienţă.

InterContinental recrutează un concierge clerk, pentru care studiile în turism reprezintă un avantaj.

Rin Grand Hotel angajează organizator de evenimente cu cel puţin un an de experienţă în domeniu.
Ofertele de muncă au fost publicate pe site-urile companiilor şi pe cele specializate în recrutare, eJobs.ro şi BestJobs.ro.