InterContinental Bucureşti, desemnat cel mai bun hotel din România

Hotelul de 5 stele InterContinental din Bucureşti a fost desemnat cel mai bun hotel din România (Romania’s Leading Hotel) la World Travel Awards 2011- secţiunea Europa, care s-a desfăşurat pe 2 septembrie în Turcia. Este pentru al doilea an când hotelul InterContinental câştigă acest premiu la prestigiosul eveniment.
save“Este o recompensă meritată de întreaga echipă a hotelului, pentru dedicare şi profesionalism. Sunt foarte bucuros că eforturile noastre de a oferi oaspeţilor calitate şi cele mai bune servicii au fost încă o dată apreciate prin acest prestigios premiu“, a declarat Marten Schoenrock, directorul general al InterContinental Bucureşti.
Hotelul InterContinental Bucureşti are 22 de etaje cu 257 de camere şi apartamente, un centru de sănătate la etajul 22, peste 1500 de metri pătraţi spaţii de conferinţe, două restaurante şi un bar. În acest an, hotelul împlineşte 40 de ani de existenţă pe piaţa românescă, fiind primul hotel de 5 stele din România.
Tot în cadrul World Travel Awards 2011 secţiunea Europa, InterContinental Hotels&Resorts a fost ales cel mai bun brand hotelier din Europa. Brandul hotelier InterContinental Hotels&Resorts este marca premium a lanţului hotelier InterContinental Hotels Group, cu 171 de hoteluri în intreaga lume, din care 65 de hoteluri în regiunea Europe Middle East Africa. În Romania, lanţul hotelier InterContinental Hotels Group este prezent cu mărcile InterContinental şi Crowne Plaza, ambele hoteluri situate în Bucureşti.
Potrivit unui comunicat de presă emis de hotelul InterContinental din Bucureşti şi alte hoteluri InterContinental din Europa au fost premiate în cadrul renumitei ceremonii, supranumită şi “Oscarurile industriei turistice”: InterContinental Viena, InterContinental Aphrodite Hills Resort Cyprus, InterContinental Praga, InterContinental Paris Le Grand, InterContinental Park Lane, InterContinental Resort Berchtesgaden, Athenaeum InterContinental Atena, InterContinental David Tel Aviv, InterContinental Varsovia.
WTACele mai performante companii din industria turismului european au fost premiate la Gala World Travel Awards 2011 pe regiunea Europa, care s-a defăşurat pe 2 septembrie în Turcia. Mai mult de 500 de companii – hoteluri, companii aeriene, organizaţii de turism etc - au participat la cele peste 125 de categorii ale celebrei competiţii. Din păcate, la nivel european, România nu a reuşit să obţină niciun premiu. 
Ceremonia din Europa de pe 2 septembrie marchează a doua etapă regională a World Travel Awards 2011, după cea din Dubai de pe 2 mai când a avut loc Ceremonia WTA pentru regiunea Orientul Mijlociu.
Până la sfârşitul anului 2011, când va avea loc Marea Finală World Travel Awards (29 noiembrie, Qatar), se vor organiza etapele Regionale după cum urmează: Africa&Indian Ocean Gala Ceremony, care va avea loc în data de 16 septembrie 2011 la Sharm el Sheikh, Carribean&Americas Gala Ceremony care se va desfăşura pe 20 septembrie la Montego Bay şi Asia&Australasia Gala Ceremony, din 28 septembrie de la Bangkok.
Pentru a vedea toţi câştigătorii din Europa la World Travel Awards 2011 intraţi aici.