ANAT şi OPTR vin în sprijinul hotelierilor din staţiunile balneo

Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT) lansează în parteneriat cu Organizaţia Patronală a Turismului Balnear din România (OPTR) două programe speciale pentru perioada 15 septembrie - 1 decembrie 2011 menite să vină în sprijinul unităţilor de cazare din staţiunile balneoclimaterice în extrasezon dar şi turiştilor care vor să petreacă aici sejururi la preţuri reduse.
39 de unităţi de cazare s-au înscris deja în programul „Decada Balneară”, iar în programul „O săptămână de refacere în staţiunile balneare” sunt înscrise 37 de unităţi potrivit site-urilor celor două programe.
"Hotelierii din turismul balnear înţeleg să depăşească criza, oferind celor interesaţi, posibilitatea efectuării unor vacanţe pentru tratament şi refacere în perioada de extrasezon, menţinând neschimbate preţurile din campania precedentă”, a declarat preşedintele OPTR, Nicu Rădulescu.

tisa

Practic, prin cele 2 programe lansate de ANAT ŞI OPTR, “Decada Balneară” şi „O săptămână de refacere în staţiunile balneare”, turiştii pot achiziţiona în perioada 15 septembrie - 1 decembrie 2011, pachete de 6-9 nopţi de cazare la hoteluri de 2 şi 3 stele, la preţuri cuprinse între 270 şi 750 lei/persoană/sejur.
Tarifele pentru ambele programe au fost menţinute la valorile celor din campaniile anterioare, “graţie efortului hotelierilor din staţiunile balneoclimaterice de a oferi preţuri adaptate la contextul economic actual”, se arată în comunicatul de presă trimis de mmANAT şi OPTR. Cele două programe pot fi achiziţionate de turişti numai prin agenţiile de turism membre ANAT.
“ANAT continuă seria de oferte din programul Vacanţă în ţara mea, prin care ne dorim să atragem cât mai mulţi turişti români în destinaţiile de vacanţă din România. Recomandăm turiştilor să consulte www.anat.ro pentru a afla lista hotelurilor incluse în program şi lista agenţiilor ANAT de unde îşi pot procura biletele de vacanţă”.


Cele mai citite articole

Prev Next