Hotelul Ramada din Piteşti se deschide oficial astăzi

Inaugurarea oficială a primului hotel afliat unui lanţ internaţional din Piteşti, hotelul Ramada, va avea loc în seara aceasta, în prezenţa a numeroşi oameni de afaceri, politicieni şi vedete autohtone. Clasificat la 4 stele, hotelul a fost deschis pentru oaspeţi la 1 septembrie, în urma unei investiţii de aproximativ 20 de milioane de euro, din care 10 milioane au reprezentat un credit bancar. Investitorii sunt doi oameni de afaceri cunoscuţi pe plan local, Virgil Dumitru şi Valentin Vişoiu.

pitesti1

Hotelul aduce pe piaţa hotelieră piteşteană 135 de camere, 2 restaurante, un bar, un centru de conferinţe ce poate găzdui până la 500 de participanţi, dar şi un centru SPA, anunţându-se deja a fi un important centru de afaceri din sudul ţării. Peste 120 de oameni au fost angajaţi în cadrul hotelului.
Cerasela Gheorghiu, managerul Ramada Piteşti, a declarat că în primul an de activitate se mizează pe un grad de ocupare de 50% şi că, deşi se adresează în principal clienţilor din clasa business, oricine poate apela la serviciile hotelului. De asemenea, au fost încheiate contracte cu agenţii de turism de anvergură astfel încât Ramada Piteşti să intre în circuitele tour operatorilor naţionali şi internaţionali.

pitestirest

"Bucătarul de Aur al Bucureştiului" găteşte la Ramada Piteşti
În dorinţa de a oferi clienţilor o mâncare de cea mai bună calitate, echipa managerială a adus la Ramada Piteşti unul dintre cei mai promiţători maeştri în arta culinară din ţară. Orlando Zaharia este „Bucătarul de aur al Bucureştiului” şi începând din această lună a decis să-şi etaleze talentul pentru argeşeni. Bucătarul-şef de la Ramada promite să ofere clienţilor care trec pragul hotelului, adevărate regaluri gastronomice, în care tradiţia românească se împleteşte cu arta culinară a altor popoare. Orlando Zaharia orlando1face aici echipă cu un alt maestru în gastronomie, Domnica Alexandrescu fiind unul dintre cei mai buni cofetari din România. Chef-ul de la Ramada a împlinit de curând 32 de ani, iar înainte de a veni să lucreze la Piteşti a fost bucătarul şef al restaurantului Noblesse din Bucureşti.

Inaugurarea oficială a hotelului, care va avea loc în seara aceasta, va fi moderată de Mihaela Rădulescu şi va reuni mulţi oameni de afaceri, dar şi artişti. 
Despre Ramada
Ramada este unul dintre cele mai mari lanţuri hoteliere din lume, înfiinţat în anul 1954, care deţine în prezent peste 900 de unităţi şi face parte din cel mai mare grup de profil din SUA, Wyndham Hotel Group, care însumează în întreaga lume mai mult de 7000 de hoteluri sub diferite branduri.
În România, lanţul hotelier Ramada este prezent cu 8 unităţi hoteliere: Ramada Braşov, Ramada Bucharest Majestic Hotel, Ramada Hotel and Suites Bucharest North, Ramada Bucharest Parc, Ramada Plaza Bucharest Convention Center, Ramada Iaşi City Centre, Ramada Sibiu şi Ramada Oradea, inaugurat la sfârşitul anului trecut.