InterContinental organizează “Săptămâna Responsabilităţii în Afaceri”

Cele 170 de hoteluri InterContinental din întreaga lume, printre care şi hotelul de 5 stele din Bucureşti, organizează în perioada 3-9 octombrie “Săptămâna Responsabilităţii în Afaceri” (Responsible Business Week), un proiect realizat în colaborare cu National Geografic – Center for Sustainable Destinations.
În cadrul acestui proiect, angajaţii şi oaspeţii hotelurilor sunt invitaţi să participe la proiecte care abordează diferite arii din zona geoturismului: protecţia mediului, păstrarea tradiţiilor locale, natură, cultură, educaţie, comunitate.
i3Acţiunea se desfăşoară sub sloganul „Noi facem diferenţa”. Hotelul InterContinental Bucureşti va organiza în această perioadă mai multe activităţi în zona păstrării tradiţiilor locale, a susţinerii educaţiei, culturii şi comunităţii locale.
Printre acţiunile desfăşurate de hotel menţionăm acţiunea caritabilă “Maratonişti pentru Hospice Casa Speranţei” desfăşurată pe 9 octombrie, când nouă membri din echipa hotelului vor participa la Maratonul Internaţional Bucureşti, în scopuri caritabile. Directorul General al hotelului, Marten Schoenrock şi Directorul F&B, Frantisek Vlk, vor alerga întregul maraton, 42 km, în timp ce Silviu Mihalache, managerul Braseriei Corso va alerga jumătate de cursă, adică 21 km. Alţi 6 colegi, în frunte cu Bucătarul Şef, Alfonso Salvaggio, vor alerga câte 10.5 km.
Sâmbătă, 8 octombrie, Restaurantul Modigliani va fi gazda unei “Pasta Party” - organizată de hotel în cinstea participanţilor care vor alerga la maraton în scopuri caritabile. Fundaţia Hospice Casa Speranţei are grijă de bolnavii incurabili, în faze terminale.
În cadrul hotelului vor avea loc şi acţiuni susţin tradiţiile româneşti. Dansatori costumaţi tradiţional vor dansa în holul hotelului pe acorduri de muzică populară românescă, de luni până vineri, între orele 19.00-20.00. Oaspeţii hotelului vor fi întâmpinaţi cu pâine si sare si vor fi invitati sa participe la dans de către o gazdă costumată tradiţional. Meşteri artizani de la Muzeul Ţăranului Român îşi vor expune obiectele în holul hotelului în fiecare zi, între orele 9.00 – 20.00.
beÎn toată această perioadă, parcarea hotelului va oferi un loc dedicat automobilelor care funcţionează pe bază de electicitate, aşa-numitele automobile ecologice. Aceste automobile vor avea posibilitatea de a se alimenta electric de la un dispozitiv special amenajat în parcarea InterContinental
De asemenea, va avea loc o expoziţie pe tema “InterContinental şi Oraşul”, expoziţie cu strângere de fonduri pentru Şcoala de muzică şi arte plastice Iosif Sava. Echipa InterContinental Concierge va prezenta oraşul copiilor de la Casa Ioana, pe 8-9 octombrie. Casa Ioana este o asociaţie care oferă adăpost familiilor care nu au locuinţă.
Pentru acţiunile complete desfăşurate de hotelul InterContinental din Bucureşti în perioada 3-9 octombrie, urmăriţi site-ul hotelului.