Accor a semnat cel mai important acord de franciză din acest an

Al cincilea grup hotelier ca mărime din lume în anul 2011, Accor a semnat recent cel mai important acord de franciză din acest an, cu Jupiter Hotels Ltd, pentru a-şi pune în aplicare planul său de exindere pe piaţa hotelieră din Marea Britanie, o piaţă cheie pentru Accor. Până în anul 2015, Accor intenţionează să deţină nu mai puţin de 300 de hoteluri în UK.
mercureAcordul de franciză semnat recent va aduce în portofoliul Accor încă 24 de hoteluri (2644 de camere) care vor fi deschise în perioada următoare sub brandul Mercure, în Marea Britanie. Accor va avea astfel 68 de hoteluri marca Mercure în această ţară, brand care va deveni un jucător major pe piaţa hotelurilor mid-scale din UK.

"Acest acord de franciză reprezintă un pas extrem de important pentru lanţul Accor în realizarea obiectivelor sale de extindere. Această expansiune demonstrează angajamentul nostru de a întări prezenţa brandului Mercure în UK, o piaţă cheie pentru Accor. Vom continua să căutăm oportunităţi de franciză pe teritoriul UK atât în acest an cât şi în anul următor", a declarat Jean - Jacques Dessors, Chief Operating Officer Accor UK şi Irlanda.

hm

Brandul Mercure al Accor s-a clasat anul acesta pe locul 19 în topul celor mai mari branduri hoteliere din lume după numărul de camere (conform MKG Hospitality Group), deţinând 724 de hoteluri în peste 50 de ţări.
În prezent, grupul hotelier francez Accor are în România şase hoteluri, fiind prezent prin brandurile Pullman, Ibis şi Novotel.


Cele mai citite articole

Prev Next