Complexul hotelier Mamaia a fost vândut

Complexul hotelier Mamaia a fost vândut pe 5 octombrie 2011 la preţul de 2.48 milioane euro, lui Iordache Silviu, anunţă Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului. Anterior licitaţiei de pe 5 octombrie, complexul hotelier a mai fost scos la vânzare de 5 ori, fără a găsi cumpărători.
Vânzarea Complexului Hotelier Mamaia face parte din acţiunile Ministerului Turismului de privatizare a activelor pe care statul le mai deţine în sectorul de turism, astfel încât acestea să poată beneficia de investiţiile necesare dezvoltării şi creşterii competitivităţii acestora.

mhotel

Complexul Hotelier Mamaia este situat în centrul Staţiunii Mamaia, fiind compus din teren în suprafaţă de 2.248 mp şi construcţii: Hotel Mamaia, restaurant şi 2 terase. Hotelul are o capacitate de 66 locuri de cazare, distribuite astfel: 16 camere duble, 7 apartamente cu 2 dormitoare şi 1 apartament cu 3 dormitoare. Complexul este interiorclasificat la 5 stele şi dispune de următoarele dotări: săli de conferinţă, bar, salon de coafură, masaj, jacuzzi, saună.
Potrivit MDRT, plata se face integral, în 10 zile calendaristice de la data semnării contractului de vânzare - cumpărare. Garanţia de participare, care se constituie avans la contract, a fost de 400.000 Euro.
Foarte important, contractul de vânzare - cumpărare va cuprinde o clauză prin care cumpărătorul este obligat să menţină activul în circuitul turistic.


Cele mai citite articole

Prev Next