15 hoteluri marca InterCityHotels se deschid în Europa

Grupul hotelier InterCityHotels, parte a lanţului german Steigenberger  Hotels, a anunţat oficial că va deschide 15 hoteluri noi în Europa Centrală şi de Est, care se vor adăuga celor 33 de hoteluri pe care acest grup le deţine în prezent, în Germania şi Austria. În acest sens, grupul hotelier a semnat recent un acord de colaborare cu compania dezvoltatoare PORR Solutions.
iinterInterCityHotels este un brand de tip economy aflat în portofoliul lanţului hotelier german Steigenberger, care mai deţine şi brandul hotelier de lux Steigenberger Hotels and Resorts. Lanţul Steigenberger deţine în total 77 de hoteluri cu 13.500 de camere.
Prezenţi la Bucureşti în primăvara aceasta, în cadrul conferinţei Hotel Tourism&Leisure Investment Forum,  reprezentanţii lanţului hotelier Steigenberger au declarat că văd un viitor bun în România a brandului Intercity Hotels (brand de tip economy), dar şi a unui hotel de 5 stele Steingerberger în Bucureşti şi că, vor lua în calcul România pentru viitoarele planuri de extindere ale lanţului.
Viitoarele hoteluri InterCity Hotels vor fi deschise, la fel ca celelalte hoteluri deschise până în prezent sub acest brand, în locaţii de mare trafic precum staţii de tren, aeroporturi sau centre comerciale din diferite oraşe europene.

interr

Managerul grupului hotelier, Joachim Marusczyk a declarat că “Pe măsură ce economiile din Europa Centrală şi de Est se dezvoltă, cererea pentru hotelurile de tip economoy creşte. S-a înregistrat o creştere semnificativă a numărului de turişti de business în ţările din Europa de Est. Suntem convinşi că această regiune oferă oportunităţi majore pentru dezvoltarea brandului nostru. În compania PORR AG am găsit partenerul perfect pentru strategia noastră de expansiune”.
Directorul general al companiei PORR, Karl-Heinz Strauss a adăugat că Europa Centrală şi de Est continuă să înregistreze creştere economică. “Tocmai acesta este motivul pentru care considerăm că acum este momentul propice pentru a ne extinde operaţiunile în aceste ţări. Suntem nerăbdători să cooperăm cu InterCityHotel”.


Cele mai citite articole

Prev Next