Marriott a deschis primul hotel Residence Inn din Europa

Lanţul hotelier Marriott International a inaugurat pe 6 octombrie 2011 primul hotel sub brandul Residence Inn by Marriott din Europa, în Munchen, care devine astfel al patrulea brand din portofoliul Marriott care a pătruns în acest an pe piaţa hotelieră europeană, după lansarea brandurilor AC Hotels by Marriott, Autograph Collections şi EDITION Hotels.
Primul hotel Residence Inn din Europa, deschis la Munchen, are 125 de camere şi a fost inaugurat alături de hotelul Courtyard by Marriott Munich City East, în urma unui acord de franciză pe care Marriott International l-a semnat cu SV Group. La nivel global, brandul economic Residence Inn al Marriott deţine în prezent peste 600 de hoteluri.

residenceinn

                                            (Residence Inn Munich City East)

“Marriott continuă să crească în Europa şi suntem încântaţi să adăugăm un brand atât de puternic şi de apreciat cum este Residence Inn, în portofoliul nostru”, a declarat Amy McPherson, preşedinte şi managing director Marriott International pentru regiunea Europa. Acesta a adăugat că următorul hotel Residence Inn din Europa va fi deschis luna viitoare în Edinburgh, Scoţia şi că există un potenţial mare de dezvoltare a acestui brand pe bătrânul continent.

residenceinterior

Conducerea Marriott Hotels&Resorts a anunţat oficial în vara acestui an că îşi va adăuga în portofoliu 50 de hoteluri noi în următorii 4 ani, unităţi care se vor adăuga celor peste 3400 de hoteluri de la nivel mondial, din portofoliul actual al companiei. Investiţia se ridică la miliarde de dolari şi reprezintă cel mai important anunţ din punct de vedere financiar al companiei din momentul în care criza economică a zguduit industria ospitalităţii.
Marriott Internaţional este al patrulea grup hotelier ca mărime din lume, după numărul de camere, în 2011 (potrivit MKG Hospitality Group).

Sursa: news.marriott.com