Continental Hotels are un nou COO

Lanţul hotelier românesc Continental Hotels a anunţat că începând cu 1 octombrie 2011 Alexandru Popescu este noul Chief Operating Officer al companiei. Acesta va fi responsabil de coordonarea tuturor activităţilor operaţionale ale lanţului hotelier Continental Hotels, potrivit unui comunicat de presă emis de companie.
coo2Noul COO al Continental îşi propune, între altele, creşterea eficienţei activităţii sucursalelor aparţinând lanţului hotelier şi totodată a profitului companiei. “Prin experienţa pe care o deţine, Alexandru Popescu va îndeplini un rol important în definirea strategiei de consolidare şi extindere a reţelei de hoteluri Continental. Continental Hotels îi urează bun venit şi succes în această nouă poziţie”, se arată în comunicatul de presă.
Alexandru Popescu îl urmează în această funcţie pe Michele Meoni, care a părăsit poziţia managerială de coordonare a activităţilor operative ale companiei în luna iunie a acestui an.
Lanţul Continental Hotels a fost înfiinţat în anul 1991, fiind dedicat încă de la început furnizării unor servicii hoteliere pe segmentul turismului de afaceri.
În prezent Continental Hotels deţine peste 1860 de camere în 14 hoteluri,  13 restaurante,  54 de săli de conferinţă, 4 zone SPA în  Bucureşti, Arad, Constanţa, Drobeta Turnu Severin, Oradea, Sibiu, Suceava şi Târgu Mureş.


Cele mai citite articole

Prev Next