Pascal Jean este noul Director General al hotelului Epoque

Începând cu luna octombrie 2011, Pascal Jean va prelua funcţia de Director General al hotelului de 5 stele Epoque din Bucureşti, înlocuindu-l pe Antoni Kuhnen la conducerea hotelului. Cu o experienta de 30 de ani in industrie, Pascal Jean aduce un know-how în hospitality management pe segmentul de cinci stele. Hotelul Epoque s-a deschis pe 1 noiembrie 2010, în apropierea renumitei Grădini a Cişmigiului din Bucureşti, în urma unei investiţii de 8 milioane de euro şi este singurul hotel din Romania afiliat la World Hotels (grup international de hoteluri independente care reuneste o colectie exclusivista de 450 de proprietati in peste 50 de tari din intreaga lume). 

ep

“Boutique hotelul Epoque este un produs de nişă, un concept complex şi o provocare extraordinară pentru mine. Sunt foarte fericit să mă alătur echipei şi am planuri mari pentru perioada următoare. Epoque are locaţia perfectă, are personalitate şi mult şarm – pe lângă un potenţial fantastic de business în segmentul pe care activează. Este un produs elitist care care mizează pe servicii impecabile şi care încurajează individualitatea, însă cu un magnetism special pentru o pascaldiversitate de profiluri, deoarece are multe de oferit atât turiştilor cât şi bucurestenilor. Sunt mândru să spun că Epoque este, fără îndoială, unul dintre locurile fascinante ale capitalei”, a declarat Pascal Jean, General Manager Epoque Hotel.
Pascal Jean are o experienţă de 30 ani în industria ospitalităţii, gestionând operaţiuni din segmentul de lux care acoperă întreaga gamă de proiecte de profil: hoteluri, proiecte de tip F&B sau proiecte de tip resort în puncte cheie din Europa şi Statele Unite ale Americii, precum: New York, Paris, Moscova, Sankt Petersburg, Kiev.
Absolvent al Universităţii din Paris şi cu diplomă în management hotelier de la Cornell Institute, Pascal Jean s-a specializat în segmentul de lux în zona Europei de Est şi are o profundă întelegere a pieţei atât din punct de vedere al provocărilor operaţionale cât şi din punct de vedere al dezvoltării strategice, potrivit comunicatului de presă emis de hotelul Epoque. 
Hotel Epoque reprezintă un concept unic pe piata boutique hotelurilor din Bucureşti, reunind toate componentele unei experienţe de luxe complete: spaţii de cazare exclusiv de tip apartament, un SPA cu facilităţi complexe de wellbeing şi relaxare şi un restaurant de haute gastronomie. Epoque oferă oaspeţilor săi servicii cu un grad înalt de personalizare.
Managementul hotelului este asigurat de Trend Hospitality, companie de consultanţă în industria ospitalităţii din România. „Epoque este un concept cu caracteristici singulare în portofoliul Trend Hospitality. Încă din faza de proiectare, am gândit acest produs ca pe o soluţie integrată pentru cunoscătorii din segmentul FIT upscale. La aproape un an de la deschidere, proprietatea a ajuns în punctul de full operational şi are un nivel performant de brand awareness. Suntem încântaţi să îi urăm bun venit d-lui Pascal Jean în echipă, în calitate de General Manager, şi suntem convinşi că va avea o chimie reală cu acest proiect. El are deopotrivă know-how-ul şi rigurozitatea necesare pentru a securiza poziţia cucerită de Epoque în intervalul de la lansare şi pentru a dezvolta strategia pe termen mediu şi lung în linie cu viziunea noastră asupra acestui hotel“, a declarat Lucian Marinescu, Senior Associate Trend Hospitality.


Cele mai citite articole

Prev Next