Forum de tehnologie pentru industria hotelieră la Bucureşti

Hotelierii români sunt invitaţi pe 5 noiembrie la Forumul de tehnologie pentru industria hotelieră, care va avea loc în cadrul Centrului de Presă de la Romexpo, din Bucureşti. Forumul este organizat de iBAHN şi ARVO şi îşi propune să “ajute hotelul tău să prospere”, aşa cum se arată în prezentarea evenimentului şi să ofere hotelierilor cele mai recente informaţii, tehnologii şi tendinţe, care vor stabili cursul soluţiilor digitale pentru industria hotelieră.

for3Participanţii la Forum au posibilitatea de a participa la sesiuni practice şi întâlniri faţă în faţă cu experţii din industrie. Ei pot afla cum să satisfacă nevoile clienţilor în continuă schimbare, soluţii pentru a creşte şi a maximiza veniturile, pentru a spori vânzările la serviciile hoteliere şi pentru a creşte gradul de ocupare al hotelului. De asemenea evenimentul va oferi ponturi hotelierilor cum să ofere o experienţă memorabilă oaspeţilor lor.
„Noi înţelegem că tehnologia se află într-o evoluţie rapidă, obiceiurile şi aşteptările clienţilor sunt în continuă schimbare, iar furnizarea de soluţii nu este întotdeauna simplă. Aşteptăm cu nerăbdare să discutăm aceste aspecte, la Centrul de Presă de la Romexpo, sâmbătă, 05 noiembrie, la ora 11”, se arată în comunicatul emis de organizatori.