Ibis îşi continuă creşterea gradului de ocupare în 2011

ibis_sibiu_1Lanţul hotelier de 3 stele Ibis România a înregistrat în acest an pentru al treilea trimestru consecutiv creşteri ale gradului de ocupare din unităţile sale, a anunţat compania. Ibis România, parte a grupului internaţional Accor, a înregistrat o creştere cu 18% a gradului de ocupare în trimestrul al treilea din 2011, raportat la aceeaşi perioadă din 2010, precum şi o creştere considerabilă pe segmentul de conferinţe în T3 din 2011.
Ibis a raportat cea mai mare creştere, relativ la perioada iulie - septembrie 2011, la hotelul Ibis din Sibiu, în mod specific - un plus de 30% la gradul de ocupare la această unitate, faţă de aceeaşi perioadă a lui 2010. Ibis România a mai înregistrat şi o creştere cu 67% pe segmentul de conferinţe în T3 din 2011, relativ la perioada similară din 2010.
IbisIbis este cea mai importantă marcă a hotelurilor economy din grupul Accor, având peste 900 de hoteluri în întreaga lume. La sfârşitul lunii septembrie, grupul Accor a anunţat o strategie de rebranduire a hotelurilor din clasa economy, care va fi finalizată la începutul lui 2013. Astfel, Ibis devine un brand-umbrelă care va reuni 3 mărci hoteliere: Ibis (hotelurile actuale), All Seasons care va deveni „ibis styles”  şi Etap Hotels care va deveni „ibis budget”.
ibis-constanta
Reţeaua Ibis operează 4 hoteluri de 3 stele în România, dintre care două în Bucureşti şi câte unul în Constanţa şi Sibiu. În total, reţeaua Ibis operează 760 de camere în cele 4 hoteluri, astfel: 250 de camere la Ibis Bucureşti Gara de Nord, 161 de camere la Ibis Bucureşti Palatul Parlamentului, 154 de camere la Ibis Constanţa şi 195 camere la Ibis Sibiu.


Cele mai citite articole

Prev Next