Ibis îşi continuă creşterea gradului de ocupare în 2011

ibis_sibiu_1Lanţul hotelier de 3 stele Ibis România a înregistrat în acest an pentru al treilea trimestru consecutiv creşteri ale gradului de ocupare din unităţile sale, a anunţat compania. Ibis România, parte a grupului internaţional Accor, a înregistrat o creştere cu 18% a gradului de ocupare în trimestrul al treilea din 2011, raportat la aceeaşi perioadă din 2010, precum şi o creştere considerabilă pe segmentul de conferinţe în T3 din 2011.
Ibis a raportat cea mai mare creştere, relativ la perioada iulie - septembrie 2011, la hotelul Ibis din Sibiu, în mod specific - un plus de 30% la gradul de ocupare la această unitate, faţă de aceeaşi perioadă a lui 2010. Ibis România a mai înregistrat şi o creştere cu 67% pe segmentul de conferinţe în T3 din 2011, relativ la perioada similară din 2010.
IbisIbis este cea mai importantă marcă a hotelurilor economy din grupul Accor, având peste 900 de hoteluri în întreaga lume. La sfârşitul lunii septembrie, grupul Accor a anunţat o strategie de rebranduire a hotelurilor din clasa economy, care va fi finalizată la începutul lui 2013. Astfel, Ibis devine un brand-umbrelă care va reuni 3 mărci hoteliere: Ibis (hotelurile actuale), All Seasons care va deveni „ibis styles”  şi Etap Hotels care va deveni „ibis budget”.
ibis-constanta
Reţeaua Ibis operează 4 hoteluri de 3 stele în România, dintre care două în Bucureşti şi câte unul în Constanţa şi Sibiu. În total, reţeaua Ibis operează 760 de camere în cele 4 hoteluri, astfel: 250 de camere la Ibis Bucureşti Gara de Nord, 161 de camere la Ibis Bucureşti Palatul Parlamentului, 154 de camere la Ibis Constanţa şi 195 camere la Ibis Sibiu.