Athénée Palace Hilton are un nou director de dezvoltare

Conducerea hotelului Athénée Palace Hilton din Bucureşti a anunţat astăzi numirea lui Yann Marteau în funcţia de Director de Dezvoltare. Cu o experienţă de 11 ani în industria ospitalităţii, Yann Marteau va avea responsabilităţi legate de strategia de vânzări şi câştiguri a hotelului. “Experienţa internaţională a lui Yann pe piaţa hotelurilor de lux reprezintă un câştig pentru Athénée Palace Hilton Bucureşti. El aduce cu sine experienţa şi expertiza semnificativă pentru hotel”, a declarat managerul general al hotelului Athenee Palace Hilton, Linda Griffin.  

hotela

Yann a ocupat anterior funcţia de director de vânzări şi marketing într-un hotel de lux din Indonezia. Cariera lui Yann de 11 ani în industria ospitalităţii a început în Dubai, unde a lucrat pentru grupul Jumeirah, iniţial la Hotelul Emirates Tower şi mai apoi la Burj Al Arab. yann3Dorind să-şi continue cariera în Asia, Yann s-a alăturat Grupului Mandarin Oriental înainte de a decide să facă o mişcare înapoi în Europa.
“Sunt încântat să lucrez cu Linda Griffin şi cu întreaga echipă din Bucureşti şi aştept cu nerăbdare să îmbrăţişez responsabilităţile în domeniul strategiei de vânzări şi venituri”, a declarat noul director de dezvoltare al Athenee Palace Hilton, Yann Marteau.
Hotelul de 5 stele din Bucureşti şi-a reînnoit echipa, în acest an, în luna martie anunţând numirea lui Gabriele Savini în funcţia de Executive Chef pentru restaurantele şi serviciile de banqueting ale hotelului.