Forumul de tehnologie pentru hotelurile din România

Sâmbătă, 5 noiembrie 2011, la Centrul de presă de la Romexpo, compania ARVO GROUP, integrator de soluţii IT&C pentru industria hotelieră, organizează împreună cu partenerul său iBAHN, un eveniment al cărui scop este dezvăluirea informaţiilor valoroase din industrie, menite să ajute hotelurile să prospere.

ibahn-forum_hospitality_technologyEste un eveniment dedicat în special directorilor de hoteluri, cu precădere din zona tehnică/IT, dar şi din cea de Revenue.  Participanţii vor descoperi soluţii noi, pentru a satisface nevoile în continuă schimbare ale oaspeţilor. De asemenea, vor afla cele mai recente informaţii, tehnologii şi tendinţe care vor stabili cursul soluţiilor digitale pentru industria hotelieră.
Acest forum, cu înregistrare gratuită, va oferi posibilitatea de a participa la sesiuni practice şi întâlniri faţă în faţă cu experţi din industrie şi este o oportunitate de a învăţa, printre altele, cum iBAHN şi ARVO pot ajuta oaspeţii să se bucure de şederea lor la hotel, astăzi şi în viitor. De asemenea Arvo Group va aşteaptă la standul 102, Pavilionul C5 din cadrul Târgului Romhotel desfăşurat în perioada 3-6 noiembrie.

Participanţii la forum vor fi ghidaţi printre soluţii, pentru a descoperi modul în care pot:

•    să satisfacă nevoile clienţilor, să-i ajute să comunice, să fie conectaţi şi să păstreze legătura
•    să crească şi să maximizeze veniturile
•    să crească vânzările pentru serviciile hoteliere existente
•    să crească gradul de ocupare al hotelului
•    să ofere oaspeţilor o experienţă memorabilă, care să le depăşească aşteptările
•    să îşi îndeplinească obiectivele legate de satisfacţia clienţilor, de gradul de ocupare şi de venituri
Tehnologia se află într-o evoluţie rapidă, obiceiurile şi aşteptările clienţilor sunt în continuă schimbare, iar furnizarea de soluţii nu este întotdeauna simplă.


ibahn-technology_forumARVO GROUP este un ansamblu de companii private româneşti cu o vastă experienţă în domeniul IT&C. Principalele obiecte de activitate sunt furnizarea şi integrarea de sisteme de televiziune interactivă şi de recepţie satelit, sisteme de internet de mare viteză, afişaj digital, sisteme de securitate şi automatizări, distribuţie de echipamente electronice asociate (telefoane şi televizoare hoteliere, ecrane profesionale, suporţi de televiziune), software de gestiune a proprietăţii, precum şi dezvoltare de aplicaţii software dedicate.
ARVO GROUP şi-a adâncit expertiza în domeniul integrării de sisteme pentru industria hotelieră, cu precădere în ultimii zece ani, când s-au echipat peste 3.000 de camere de oaspeţi, prin soluţiile şi serviciile IT&C şi de conţinut furnizate. Printre clienţii ARVO GROUP se numără 24 de hoteluri din toată ţara, cele mai multe fiind de patru şi cinci stele.

iBAHN este singurul furnizor global de divertisment/informaţie digitală şi de soluţii de internet pentru industria ospitalităţii, inclusiv pentru centrele de conferinţe. Lunar, peste 1,8 milioane de turişti şi participanţi la evenimente se bazează pe iBAHN pentru a creşte productivitatea, cu opţiuni sigure de acces la internet de mare viteză în peste  3.000 de hoteluri, centre de conferinţe şi de întâlniri, în 41 de ţări din întreaga lume. Soluţiile iBAHN de informare şi divertisment digital furnizează tehnologii de vârf în America de Sud şi de Nord, Europa, Asia, Australia şi India.
Operând una dintre cele mai mari reţele MPLS din domeniu, compania oferă soluţii tehnologice pentru mai mult de 50.000 de evenimente pe an, variind de la mici întâlniri de grup, la conferinţe majore pe ramuri de industrie, în timp ce deservesc mai mult de 40% din corporaţiile din top 100 Fortune.