Athenee Palace Hilton are un nou bucătar şef

Hotelul de 5 stele Athenee Palace Hilton din Bucureşti a anunţat astăzi numirea unui nou bucătar şef pentru restaurantele şi serviciile de catering ale hotelului. Chaiyasith Srichom (cunoscut şi ca Lam) îl înlocuieşte pe Gabrielle Savini, care a decis să îşi continue cariera în cadrul altui hotel Hilton din Europa, se arată într-un comunicat de presă emis de hotel.
lam3“Sunt foarte fericit de alegerea făcută şi plănuiesc să transform Athenee Palace Hilton în prima opţiune pentru cei aflaţi în căutarea unor modalităţi inovatoare de a experimenta gastronomia contemporană. Ştiu că trebuie să fim corecţi şi să preţuim ingredientele la adevărata lor valoare, pentru că ele sunt de fapt starurile show-ului culinar”, a declarat Chaiyasith Srichom.
Noul bucătar de la Athenee Palace Hilton şi-a început cariera la restaurantul Verona, un restaurant Italian din Sydney, după care s-a mutat în Europa, mai întâi la Londra şi apoi la Praga, unde a lucrat la Maze Praga şi a fost promovat sous chef. La Maze, bucătarul Lam şi echipa sa au primit cea mai înaltă distinctie culinară, o stea Michelin. Călătoria bucătarului Srichom în cadrul Hilton a început la Hilton Praga Old Town, la restaurantul hotelului. De-a lungul acestei experienţe, a fost implicat în deschiderea mai multor hoteluri din portofoliul de branduri al companiei, inclusiv Hilton Liverpool şi luxosul hotel Syon Park Londra, a Waldorf Astoria Collection.
“În vara anului 2011, Chaiyasith Srichom a fost invitat la Athenee Palace Hilton, pentru a contribui cu idei noi şi a ajuta la deschiderea noului restaurant Roberto’s. Aici a descoperit o nouă oportunitate de a-şi demonstra abilităţile culinare şi s-a îndrăgostit imediat de oraş, de oameni şi de hotelul legendar. Atunci cand fostul bucătar Gabrielle Savini a decis să îşi continue cariera în cadrul altui hotel Hilton din Europa, Chaiyasith Srichom a acceptat să îmbrăţişeze provocările poziţiei de bucătar şef”, se arată în comunicatul de presă.
Chef Srichom este susţinut şi de noul bucătar italian Bruno Visibelly, iar primul său proiect va fi să relanseze conceptul de brunch în cadrul restaurantului Roberto’s şi să organizeze cel mai magic şi distractiv sezon festiv la Athenee Palace Hilton.


Cele mai citite articole

Prev Next