Agenţia Mareea a preluat complexul hotelier Mercur-Minerva

Agenţia de turism Mareea - specializată în turismul intern - a preluat complexul hotelier Mercur-Minerva din staţiunea Mamaia, pe care îl va transforma într-o unitate destinată în primul rând familiilor cu copii, concept care va fi inaugurat incepand cu luna mai 2012, potrivit unui comunicat de presă. Decizia vine ca urmare a creşterii numărului de turişti care achiziţionează vacanţe pe litoral prin intermediul acestei agenţii de turism, potrivit lui Marius Usturoiu, directorul general şi proprietarul Mareea.

laminerva

Din punctul de vedere al numărului de români trimişi în vacanţă pe litoralul românesc al Mării Negre, touroperatorul Mareea este lider de piaţă, cu peste 80.000 de turişti în acest an, în creştere cu 23% comparativ cu anul trecut.
Complexul hotelier Mercur-Minerva pe care l-a preluat agenţia Mareea este situat în nordul staţiunii Mamaia, şi include două hoteluri de trei stele, care totalizează peste 300 de camere, şi o vilă cu 14 apartamente.
Mareea este totodată primul touroperator din piaţă care a pregătit şi lansat efectiv programul de înscrieri timpurii pe litoralul românesc, pentru sezonul estival 2012. Pachetele turistice pentru vacanţe în toate staţiunile de pe litoral sunt disponibile pe site-ul şi în agenţiile Mareea începând cu 28 noiembrie, cu reduceri de până la 30%.

c2

Mareea a înregistrat în primele nouă luni ale acestui an o cifră de afaceri de 40 de milioane de lei, în creștere cu 43% faţă de rezultatele din perioada similară a anului trecut, şi estimează pentru întregul an 2011 vânzări de 44 milioane de lei, cu 45% mai mult decât în 2010.
”Principalele motive ale evoluţiei bune sunt dezvoltarea în acest an pe piaţa din Bucureşti cu trei agenţii, deschiderea unei agenţii noi în Cluj, lansarea unor pachete pentru mai multe destinaţii noi şi introducerea unor zboruri charter spre insulele greceşti ", a spus Marius Usturoiu.
Firma MAREEA Comtur a fost înfiinţată în urmă cu 15 ani la Deva şi are 11 agenţii la nivel naţional, dintre care patru în Bucureşti, urmând ca în luna ianuarie să deschidă o a cincea în Capitală şi alte trei în franciză. ”Ne-am consolidat  în acest an pe piaţa din Bucureşti prin deschiderea a 3 agentii noi. În această lună am inaugurat şi noul sediu central al companiei, în apropierea Pieţei Victoriei din Bucureşti, sediu în care se desfăşoară toată activitatea operaţională a companiei, inclusiv departamentul de business travel. Ne propunem ca în următorii 3 ani să ajungem la un număr de peste 25 agenţii la nivel naţional", a afirmat Marius Usturoiu.

MAREEA are, pe lângă cele 11 agenţii proprii, şi o reţea de 1.400 de agenţii partenere în întreaga ţară, iar numărul de clienţi depăşeşte 120.000 pe an.


Cele mai citite articole

Prev Next