Călin Ile a fost desemnat Hotelierul Anului în România în 2011

Directorul hotelului Ibis Gara de Nord, şi vicepreşedinte al Federaţiei Industriei Hoteliere din România în acelaşi timp, Călin Ile a fost desemnat Hotelierul Anului în România, în 2011, în cadrul Galei Premiilor Hospitality Trends Bucharest - o ceremonie concepută să pună în lumină liderii industriei ospitalităţii din ţara noastră.
ileAcordat pentru prima dată unui manager român, nu expat, acest premiu este o recunoaştere a contribuţiei lui Călin Ile la dezvoltarea turismului românesc. Absolvent de ASE, Călin Ile face parte din echipa Ibis încă de la venirea lanţului hotelier în România în 2001. Acesta a contribuit la deschiderea primului hotel Ibis în Bucureşti, iar apoi la dezvoltarea reţelei până la 4 hoteluri în prezent. El mai deţine şi funcţia de vice-preşedinte al Federaţiei Industriei Hoteliere din România, începând cu luna mai 2011.

Hotelul Ramada din Piteşti a primit premiul “Inaugurarea Anului 2011”, acesta fiind primul hotel afiliat unui lanţ internaţional din oraşul Piteşti. Ramada şi-a deschis porţile la 1 septembrie 2011, în urma unei investiţii de aproximativ 20 de milioane de euro. Clasificat la 4 stele hotelul aduce pe piaţa hotelieră piteşteană 135 de camere, 2 restaurante, un bar, un centru de conferinţe ce poate găzdui până la 500 de participanţi, dar şi un centru SPA, anunţându-se deja a fi un important centru de afaceri din sudul ţării. 

pitesti1

Alte premii acordate în cadrul Galei Premiilor HBT 2011 au fost: “Premiul pentru Excelenţă în educaţia din industria ospitalităţii” (Excellence in Hospitality Education) care a fost acordat Gabrielei Tigu, "Premiul pentru întreaga carieră din industria ospitalităţii" acordat lui Dumitru Burtea şi "Premiul pentru cel mai bun proiect din 2011" – Palas Iaşi.