Hotelul Moneasa este scos la vânzare pentru 4,6 milioane euro

Hotelul Moneasa din staţiunea arădeană cu acelaşi nume, care deţine o bază de tratament balnear, un restaurant, 3 săli de conferinţe şi o capacitate de cazare de 188 locuri, a fost scos la vânzare cu 4,6 milioane de euro, a anunţat proprietarul unităţii, Nicoară Creţ. Hotelul este clasificat la 3 stele.

moneasa2

„Am vrut să prospectăm piaţa, dar am constatat că nu merită. E criză, iar piaţa e slabă, aşa că ne-am răzgândit deja”, a declarat Nicoară Creţ care deţine, împreună cu soţia, de la sfârşitul anului 2005, Complexul balnear „Moneasa”.
Potrivit Mediafax, proprietarul hotelului a declarat că “Vreau să vând hotelul pentru că am avut nişte probleme de familie şi nu mai vreau să mă ocup de el. Eu sunt în vârstă", a spus Nicoară Creţ, care are 66 de ani.

Hotelul Moneasa are 84 de camere de 2 stele, 6 camere de 3 stele şi 2 apartamente de 3 stele, un restaurant cu o capacitate de 225 de locuri, dar şi 3 săli de conferinţe (o sală cu 15 locuri, o altă sală cu 20-25 de locuri şi o sală de conferinţe cu 150 de locuri), potrivit informaţiilor de pe site-ul hotelului.

inside

"Avem şi o bază de tratament, unde, înainte de 1989, veneau 500 de turişti pe zi. Acum folosim doar jumătate şi putem trata zilnic 200 de persoane. Gradul de ocupare al hotelului este de aproximativ 70-75% pe an", a mai spus proprietarul unităţii.
Familia Creţ apreciază că toate aceste bunuri valorează peste cinci milioane de euro. Cum nimeni nu le-a oferit aceşti bani, proprietarii au scăzut preţul.
“Perla Munţilor Apuseni” cum este denumită staţiunea balneoclimaterică Moneasa, unde este situat şi hotelul cu acelaşi nume, se află în vestul ţării.


Cele mai citite articole

Prev Next