Târg de joburi în domeniul hotelier, la Bucureşti

Cel mai mare târg de joburi în domeniul hotelier organizat în România se va desfăşura în perioada 24-26 februarie 2012, la Bucureşti, unde peste 40 de hoteluri din Grecia şi Cipru vor veni pentru a-şi recruta personal din România pentru sezonul 2012. Peste 2000 de joburi sunt disponibile în hotelurile din Grecia şi Cipru. Târgul “HappySummer Hospitality Job Fair”- Work and Travel in Grecia sau Cipru este organizat de ICEP WORLD România şi se va desfăşura la Centrul de Conferinţă IBIS Hotel - Palatul Parlamentului.
jobsCe joburi sunt disponibile la cele 45 de hoteluri care vor participa la târg prin reprezentanţii lor? Se caută ospătari, recepţionişti, cameriste, bucătari, ajutori de bucătari, salvamari, animatori hotel sau bar assistants. Lista hotelurilor participante, care angajează personal se găseşte aici.
Angajatorii garantează un contract pe o perioadă de 3-6 luni cu posibilitate de prelungire, salarizare între 500-700 euro pe lună, cazarea şi mesele gratuite şi un certificat de internship recunoscut internaţional.
Ce condiţii trebuie să îndeplinească candidaţii? Să fie absolvenţi de liceu sau studenţi (indiferent de facultate, an de studiu, forma de învăţământ sau situaţia şcolară), să aibe vârsta între 18 şi 30 de ani, Housekeeping_1să cunoască engleza la nivel conversaţional şi să fie disponibil pentru un contract de muncă sezonier în perioada aprilie – iunie 2012 (durata contractelor de muncă fiind de 3-8 luni, în funcţie de ofertă).
Persoanele interesate să participe la târg trebuie să susţină un interviu de preselecţie cu reprezentanţii ICEP WORLD şi să depună un dosar. Preselecţia va fi organizată la nivel naţional în centrele de recrutare ICEP WORLD din Bucureşti, Iaşi, Cluj-Napoca, Târgu-Mureş şi Craiova în perioada 16 Ianuarie - 22 Februarie.
Candidaţii preselectaţi de ICEP WORLD vor beneficia de un loc de muncă garantat, asistenţă în vederea întocmirii dosarului de angajare, training înainte de plecare, organizarea călătoriei până la locul de muncă, asistenţă pe toată perioada şederii în străinătate, iar la sfârşitul programului vor putea obţine certificat internaţional sau atestat de calificare în domeniul hotelier (ospătar, barman, bucătar, recepţioner).

Sursa: www.happysummer.ro


Cele mai citite articole

Prev Next