Summitul Tinerilor Hotelieri dezbate problema angajărilor

A treia ediţie a Summitului Tinerilor Hotelieri (Young Hotelier Summit) se va desfăşura în perioada 19 - 21 martie 2012, la prestigioasa Şcoală Hotelieră de la Laussane, şi se va axa pe problema angajărilor în industria Ospitalităţii. Summitul va fi un punct de întâlnire pentru tinerele talente din acest domeniu, lideri cheie din industria ospitalităţii şi instituţiile educaţionale de profil, care vor face schimb de cunoştinţe şi de idei despre problemele presante ale industriei ospitalităţii precum angajarea tinerilor în acest domeniu sau trendurile înregistrate în această industrie în ultimii ani. Summitul va reuni 50 de delegaţi de la 19 Şcoli Internaţionale dedicate Industriei Ospitalităţii. 

laussane

Evenimentul oferă o platformă de comunicare tinerelor talente şi îşi propune să crească oportunităţile profesionale ale acestora în industria ospitalităţii, prin invitarea a 2 părţi interesate: companiile din industrie şi instituţiile educaţionale.
Ediţia din 2012 se va extinde la 3 zile, pe parcursul cărora toţi participanţii  vor avea oportunitatea de a participa la prezentări cheie, paneluri, workshop-uri, focus-grupuri organizate de companii, precum şi la un târg de recrutări. Hyatt Hotels&Resorts a anunţat că va lansa şi o provocare studenţilor, iar echipa câştigătoare va fi recompensată cu un premiu educaţional oferit de grupul hotelier.

young

Young Hoteliers Summit este organizat de YHS Global, o asociaţie non-profit lansată de un grup de studenţi de la Şcoala Hotelieră de la Lausanne în anul 2009. Asociaţia acţionează pentru a îmbunătăţi oportunităţile profesionale pentru tinerele talente din industria ospitalităţii, prin încurajarea dialogului dintre companii, instituţii educaţionale şi tineri.

afis3

Organizatorii Summitului au anunţat că partenerii de anul acesta al evenimentului sunt: Starwood Hotels-Resorts, Expedia Partner Service Group şi Four Seasons Hotels&Resorts.