Marriott plănuieşte extinderea celui mai nou brand din portofoliu

După ce în 2011 grupul hotelier Marriott International şi-a adăugat un nou brand în portofoliu, “AC Hotels by Marriott”, care deţine peste 80 de hoteluri în Spania, Italia şi Portugalia, grupul a anunţat recent că va deschide primul hotel sub acest brand din Franţa şi că intenţionează să extindă acest brand în Europa şi în America Latină. 
new“Suntem încântaţi să anunţăm expansiunea brandului nostru AC Hotels by Marriott în Franţa, a declarat Amy McPherson, preşedinte şi director de management pentru Marriott International Europa. Vedem oportunităţi extraordinare pentru dezvoltarea acestui brand în Europa şi căutăm noi oportunităţi de dezvoltare atât în Europa cât şi în America Latină”.
Primul hotel AC by Marriott din Franţa va fi deschis la începutul anului 2013, în urma rebranduirii hotelului Elysee Palace Hotel (143 de camere) din Nisa. Hotelul va intra într-un amplu proces de modernizare şi abia apoi va fi rebranduit AC by Marriott, adăugându-se celor peste 80 de hoteluri din portofoliul AC Hotels by Marriott.
Preşedintele şi fondatorul grupului AC Hotels by Marriott, Antonio Catalan a declarat la rândul lui că “Suntem mândri să anunţăm primul hotel AC Hotels by Marriott din Franţa, acesta fiind primul hotel care se va adăuga portofoliului nostru de la lansarea acestui joint venture cu Mariott. Suntem nerăbdători să ne extindem pe noi pieţe şi să ne adăugăm noi hoteluri în portofoliu”, a adăugat acesta.
Marriott International a lansat în 2011, împreună cu grupul hotelier spaniol AC Hotels, o franciză sub numele AC by Marriott, În Europa şi America Latină. În urma acestui joint-venture dintre Marriott International si AC Hotels, mai mult de 80 de hoteluri marca AC Hotels, deja existente in Spania, Italia si Portugalia, au fost rebranduite “AC by Marriott”. Brandul AC by Marriott intenţionează să devină lider pe piaţa din Europa şi din America Latină la categoria hotelurilor de 4 stele construite în stil urbanistic.

ac10

Grupul hotelier AC Hotels a fost fondat în anul 1998 de Antonio Catalan şi deţine în portofoliul său nu mai puţin de 9.500 de camere. Marriott International Inc. este o companie hotelieră de top cu peste 3.500 de unităţi de cazare aflate în 70 de ţări şi teritorii. Marriott International deţine în portofoliul său branduri precum JW Marriott, Ritz-Carlton, Autograph Collection, Renaissance, Residence Inn, Courtyard, TownePlace Suites, Fairfield Inn, SpringHill Suites.