Travelodge anunţă 1000 de locuri de muncă în hotelurile din UK

Compania hotelieră cu cea mai dinamică creştere din Marea Britanie, Travelodge a anunţat că va deschide 41 de hoteluri (3610 camere) anul acesta şi că va crea 1000 de noi locuri de muncă în industria hotelieră din UK. Cele 41 de hoteluri, care necesită o investiţie de 246 milioane lire sterline, măresc portofoliul companiei la 537 de hoteluri, care totalizează 39.000 camere.
11 hoteluri care vor fi inaugurate anul acesta sunt localizate în Londra, consolidând poziţia companiei Travelodge ca cea mai mare companie hotelieră din capitala Marii Britanii. Cele 41 de hoteluri vor crea 880 de locuri de muncă, la care se adaugă încă 120 oferite de companie în cadrul programului Junior Management Programme, care a fost lansat anul trecut. Acest program a fost dezvoltat pentru a sprijini strategia de creştere agresivă a companiei şi pentru a ajuta tinerii şomeri să revină în piaţa muncii.

injob

“Suntem încântaţi să deschidem mai multe hoteluri şi să creăm mai multe locuri de muncă în 2012, faţă de 2011. În ciuda climatului economic dificil Travelodge continuă să deschidă hoteluri într-un ritm mai rapid decât toţi ceilalţi şi să creeze atât de necesarele locuri de muncă, exact ce are nevoie economia britanică în momentul de faţă”, a declarat directorul executiv al Travelodge, Guy Parsons. Potrivit acestuia succesul Travelodge reflectă cererea tot mai mare pentru hotelurile de tip buget.
travelodge1,,Cererea pentru unităţi de cazare de tip buget de calitate este în creştere în întreaga ţară, astfel încât ne-am adăugat 146 de noi locaţii din UK, pe lista noastră de obiective. Prin urmare, putem construi mai multe hoteluri în locaţiile în care consumatorii le solicită. Datorită flexibilităţii şi creativităţii noastre în ceea ce priveşte schema de dezvoltare a companiei, putem atinge targetul nostru de creştere, şi anume acela de a avea 1000 de hoteluri până în 2020.

Travelodge este primul brand hotelier de tip buget care s-a lansat în Marea Britanie, în 1985, şi operează în prezent peste 490 de hoteluri şi peste 35.400 de camere în Marea Britanie, Irlanda (11) şi Spania (4). Compania plănuieşte să îşi mărească portofoliul la 1100 de hoteluri şi 100.000 de camere până în 2025. Grupul hotelier a cazat anul trecut peste 13 milioane de oameni. Lanţul are în prezent 6000 de angajaţi.

Sursa: hospitalitynet.org