Oportunităţi în business-ul hotelier

Oportunităţi în business-ul hotelier
person Horeca
access_time_filled

Reprezentanții industriei hoteliere din România sunt invitați pe 2 martie 2012 la conferința „Oportunități în business-ul hotelier”, care va avea loc la hotelul InterContinental din București. Evenimentul este organizat de Medien Conferences și își propune să dezbată teme legate de oportunitățile de business din domeniul hotelier, strategii de management și marketing hotelier, ultimele trenduri în designul interior adecvat industriei ospitalității, managementul spațiului unui hotel dar și prezentarea celor mai noi materiale de construcții, finisaj și utilare.

afis1

La eveniment și-au anunțat prezența președintele Federației Industriei Hoteliere din România, Radu Enache, președintele Asociației Naționale a Agențiilor de Turism, Corina Martin, reprezentanți ai Ministerului Turismului, directorul general al hotelului InterContinental, Marten Schoenrock și furnizori de soluții, echipamente și servicii specifice industriei hoteliere.

Conferința se adresează asociațiilor și agențiilor turistice, antreprenorilor, autorităților, designerilor, arhitecților, furnizorilor de soluții, echipamente și servicii specifice industriei hoteliere, investitorilor, băncilor, dar și companiilor de asigurări.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302