Grupul Kempinski îşi adaugă 62 de hoteluri de lux în portofoliu

Grupul hotelier de lux Kempinski, care deţine o colecţie impresionantă de hoteluri independente de 5 stele din întreaga lume, a anunţat că îşi va adăuga în portofoliu 62 de hoteluri noi cu peste 15.400 de camere, hoteluri care se află în prezent în diferite faze de construcţie. În prezent Kempinski operează 61 de hoteluri exclusiviste, cu 14.000 de camere, în 28 de ţări, iar în următorii 5 ani grupul îşi va dubla practic portofoliul. 

lux

Cel mai mare proiect hotelier marca Kempinski aflat în dezvoltare este viitorul hotel Kempinski din oraşul rusesc Sotchi, (664 camere) care va fi inaugurat la sfârşitul anului 2013, înainte de Jocurile Olimpice de Iarnă care vor avea loc aici (7-23 februarie 2014). În aşteptarea Jocurilor Olimpice de la Sotchi, oraşul a devenit un magnet pentru investitorii din domeniul hotelier. 30 de proiecte hoteliere, inclusiv ale unor branduri precum Hilton, Hyatt, Marriott, Radisson Blu şi Sheraton se află în prezent în dezvoltare în acest oraş.

kemp3

Revenind la grupul Kempinski, acesta a fost înfiinţat în anul 1897 în Germania şi deţine în prezent în portofoliu unele dintre cele mai luxoase proprietăţi: resorturi de lux, hoteluri de business şi hoteluri SPA din jurul lumii, toate sunt destinate acelor persoane care apreciază locaţiile de 5 stele.