IHG creează 3000 de locuri de muncă în sectorul hotelier

Compania hotelieră InterContinental Hotels Group a anunţat săptămâna aceasta că va crea 3000 de locuri de muncă în următorii 3 ani, dintre care peste 1000 în decursul acestui an, în sectorul hotelier din Marea Britanie. Anunţul a fost făcut cu ocazia lansării Academiei IHG din Londra, care va oferi training în industria ospitalităţii tinerilor care îşi doresc o carieră în domeniul hotelier, lansare la care a participat şi vicepremierul britanic, Nick Clegg.

londra

În prezent, grupul IHG are în jur de 15.000 de angajaţi în Marea Britanie, dintre care 24% au vârste cuprinse între 18 şi 24 de ani. Vicepremierul Marii Britanii a declarat că “Este minunat să vedem cum IHG creşte pe zi ce trece în UK, creând noi locuri de muncă. Pentru a atinge excelenţa în domeniul serviciilor sunt necesare investiţii în oameni, iar în acest context salutăm programul de training lansat de IHG. Academia IHG reprezintă o investiţie serioasă în viitoarea forţă de muncă a ţării”.

job4

Evenimentul la care reprezentanţii IHG au anunţat oficial că vor crea 3000 de noi locuri de muncă a avut loc la hotelul Holiday Inn Stratford City, care se va deschide în curând, înainte de Jocurile Olimpice din această vară. Hotelul este unul din cele 4 unităţi IHG din regiune care vor crea noi locuri de muncă. Brandul Holiday Inn este de altfel furnizorul oficial al Jocurilor Olimpice din 2012.
În ceea ce priveşte noua Academie IHG din Londra, aceasta face parte din iniţiativa globală a companiei hoteliere de a investi în recrutarea şi trainingul angajaţilor din hoteluri pentru a asigura un nivel ridicat al serviciilor în cadrul hotelurilor IHG. La nivel mondial există 42 de Academii IHG şi doar anul trecut 5500 de tineri au fost instruiţi.
Academia IHG caută persoane dornice de o carieră în sectorul hotelier şi le oferă training în industria ospitalităţii şi oportunitatea de a se angaja în hotelurile IHG.