Târgul de joburi în domeniul hotelier îşi deschide porţile

Bucureştiul găzduieşte weekendul acesta cel mai mare târg de joburi în domeniul hotelier organizat în România, la care vor participa peste 40 de hoteluri din Grecia şi Cipru, interesate să recruteze forţă de muncă din România, pentru sezonul turistic 2012. Evenimentul va avea loc pe 25 februarie la Centrul de Conferinţă al IBIS Hotel – Palatul Parlamentului şi este organizat de ICEP WORLD Romania.

icep2

Peste 2000 de joburi sunt disponibile în hotelurile din Grecia şi Cipru pentru sezonul 2012. Se caută ospătari, recepţioneri, cameriste, bucătari, ajutori de bucătari, ospătari, salvamari, animatori hotel sau bar assistants.
Angajatorii garantează un contract pe o perioadă de 3-6 luni cu posibilitate de prelungire, salarizare între 500-700 euro pe lună, cazarea şi mesele gratuite şi un certificat de internship recunoscut internaţional.
eCe condiţii trebuie să îndeplinească candidaţii? Să fie absolvenţi de liceu sau studenţi (indiferent de facultate, an de studiu, forma de învăţământ sau situaţia şcolară), să aibe vârsta între 18 şi 30 de ani, să cunoască engleza la nivel conversaţional şi să fie disponibil pentru un contract de muncă sezonier în perioada aprilie – iunie 2012 (durata contractelor de muncă fiind de 3-8 luni, în funcţie de ofertă).
"Angajatorii preferă tinerii români, deoarece se adaptează uşor, sunt muncitori, responsabili, vorbesc mai multe limbi străine şi învaţă repede. Din aceste motive, numărul ofertelor de muncă creşte în fiecare an", se arată într-un comunicat transmis de Icepworld România, organizatorul târgului.
Evenimentul are ca scop punerea faţă în faţă a tinerilor doritori să obţină un loc de muncă în domeniul hotelier şi angajatorii care doresc să angajeze tineri din România. În acest scop, organizatorii aduc în România reprezentanţii hotelurilor de lux din Halkidiki, insulele Creta, Rhodos, Kos şi Cipru.
Mai multe informaţii puteţi găsi aici.