IHG lansează al 8-lea brand hotelier din portofoliu: EVEN Hotels

Cel mai mare grup hotelier din lume, InterContinental Hotels Group lansează al 8-lea brand din portofoliu, EVEN Hotels, care va fi dedicat turiştilor care pun mare accent pe Sănătate şi Wellness. Noul brand hotelier a apărut din dorinţa grupului de a se alinia trendului internaţional din sectorul hotelier de a integra segmentul Wellness în hoteluri. Brandul midscale EVEN va fi lansat iniţial doar în SUA, iar primul hotel sub acest brand va fi deschis în 2013, urmând ca în următorii 5 ani de la lansare să fie deschise 100 de hoteluri EVEN.

even4

“Există o lipsă de hoteluri în SUA, dedicate turiştilor care vor să îşi păstreze stilul de viaţă sănătos chiar şi atunci când călătoresc. Acest trend de a adopta un stil de viaţă sănătos devine o alegere pentru tot mai mulţi consumatori. În SUA acest segment cuprinde 17 milioane de oameni. Oaspeţii ne spun de nenumărate ori că atunci când călăresc eşuează de cele mai multe ori în încercarea lor de a menţine un stil de viaţă sănătos”, au declarat reprezentanţii IHG.
Hotelurile vor fi echipate cu facilităţi precum guestrooms concepute special pentru antrenamente fizice, meniuri nutriţionale, lenjerii de pat hipoalergice şi şerveţele anti-bacteriene.

even5

IHG va investi 150 milioane dolari în următorii 3 ani, în dezvoltarea acestui brand. Hotelurile EVEN vor avea între 100 şi 200 de camere. Dezvoltarea acestui brand nu se axează pe contrucţia de noi hoteluri, ci pe convertirea unor hoteluri deja existente la acest brand. Planurile de dezvoltare includ oraşe precum: San Francisco, Los Angeles, San Diego, Boston, New York, Washington, D.C.
În ciuda mediului economic incert şi o stagnare a investiţiilor pe piaţa hotelieră, conducerea IHG a declarat acum că este momentul perfect pentru a lansa un nou brand hotelier, datorită recuperării puternice pe care a înregistrat-o industria. “Vrem să fim liderii care conduc la revenirea industriei hoteliere”, au mai declarat cei de la IHG.

Sursa: www.ihgplc.com