Hotelierii se pot înscrie în programul “O săptămână la munte 2012”

Pentru a mări gradul de ocupare al hotelurilor din regiunea montană şi în vederea creşterii gradului de accesibilitate a pachetelor de servicii turistice, Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc împreună cu Patronatul Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism continuă şi în acest an programul special “O săptămână la munte”. Datorită rezultatelor favorabile obţinute în anii precedenţi prin acest program, cele două asociaţii îşi doresc să aducă un plus de vitalitate sectorului de turism montan pentru perioada martie - iunie 2012.

munte3

Astfel, în perioada 4 martie – 22 iunie 2012 tarifele pentru un sejur de 5 nopţi, fără servicii de masă, inclusiv TVA, sunt următoarele:
- la hotel, vila, pensiune, cabana 2*   161 lei / sejur
- la hotel, vila, pensiune, cabana 3*   259 lei / sejur
- la hotel, vila, pensiune, 4*                 368 lei / sejur
Promovarea în mass-media a spaţiilor de cazare şi a agenţiilor de turism care vor derula acest program va fi realizată de către munte4Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc şi de către Asociaţia Naţionala a Agenţiilor de Turism din România. Astfel, pentru a veni în sprijinul turiştilor, hotelurile şi agenţiile care derulează acest program vor fi listate pe site-urile celor 2 organizaţii: www.fptr.org şi www.anat.ro.
Hotelierii care doresc să se înscrie în acest program pot trimite un mail la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..