Reprezentanţii industriei hoteliere se reunesc la HTLIC 2012

Cel mai mare eveniment autohton dedicat industriei hoteliere îşi deschide porţile în perioada 24-26 aprilie, la hotelul Marriott din Bucureşti. Hotel Tourism&Leisure Investment Conference va reuni peste 300 de specialişti: proprietari de hoteluri, investitori, manageri si executivi din industria hotelieră şi de turism, arhitecţi şi designeri din industria hotelieră, touroperatori, dar şi reprezentanţi ai autorităţilor locale şi a instituţiilor financiare.

Ajuns la cea de-a V-a ediţie, evenimentul va reuni peste 40 de vorbitori, 3 seminarii şi va premia peste 25 de proiecte şi personalităţi din industrie, toate având în comun calitate excepţională, profesionalism şi grijă faţă de clienţi, potrivit unui comunicat de presă emis de organizatori.

hic

În acest an, în cadrul evenimentului va avea loc a doua editie a GALEI PREMIILOR DE EXCELENŢĂ, un eveniment în care vor fi premiate cele mai eficiente şi inovative proiecte şi concepte din industria ospitalitatii si a turismului din Romania. Evenimentul va avea loc pe 24 aprilie, începand cu ora 18.00. Înscrierea proiectelor este gratuită şi se poate realiza online aici, până în data de 24 martie.

Categoriile la care vă puteţi înscrieţi proiectele sunt: Hotel&Meeting Venues (cu subcategorii precum: Hotelul Anului, Lansarea hotelieră a anului, Pensiunea anului ş.a.); Restaurante, Cluburi, Baruri (cu subcategorii precum: Restaurantul anului, Barul anului, Clubul anului ş.a.); Leisure (cu subcategorii precum SPA-ul anului, Cea mai bună investiţie a anului ş.a); awardTurism (cu subcategorii precum: Cea mai bună agenţie de turism, cel mai bun ebsite de rezervări online ş.a) şi categoria Distincţie pentru experienţă şi excelenţă (cu subcategorii precum Contribuţie excepţională la dezvoltarea industriei, Cel mai bun hotel manager al anului, Antreprenorul anului).  

A doua zi a evenimentului, desfăşurată pe 25 aprilie, va găzdui o conferinţă de o zi, în care panelul de vorbitori invitaţi, specializaţi în cele mai diverse arii de expertiză din industria hotelieră şi a ospitalităţii, va oferi participanţilor o imagine la zi asupra integrării tacticilor de investiţii şi convertirea acestora în indici de profitabillitate.    

A treia zi a evenimentului, desfăşurată pe parcursul zilei de 26 aprilie, este dedicată seminariilor şi studiilor practice oferite de specialişti ai companiilor de top din industrie. În cadrul workshopurilor şi seminariilor tehnice, specialişti, experţi şi practicieni din diversele segmente ale industriei hoteliere şi ospitalităţii vor oferi exemple practice şi studii de caz celor prezenţi.

Ediţia din acest an a evenimentului Hotel Investment Forum include şi sectiunea EXPO, un spatiu special de expoziţie dedicat furnizorilor de servicii business-to-business pentru industria hotelieră şi a ospitalităţii.

Hotel Tourism&Leisure Investment Conference 2012 îşi propune să ofere o perspectivă actuală şi detaliată asupra celor mai importante schimbări din industria hotelieră şi a ospitalităţii. În cele trei zile dedicate conferinţei şi seminariilor, evenimentul va furniza informaţii actualizate despre cele mai importante subiecte din industrie, analizate în contextul economic actual şi din perspectiva oportunităţilor de investiţii din acest segment.