Hotelul Marriott a investit 730.000 euro în modernizări, în 2012

Conducerea hotelului de 5 stele Marriott din Bucureşti a anunţat finalizarea procesului de renovare şi modernizare a sălilor mici de conferinţe din incinta hotelului precum şi a sălii Constanţa Ballroom, în care s-au investit peste 700.000 euro. Proiectul s-a derulat pe parcursul lunii februarie şi primele 2 săptămâni din martie 2012 şi şi-a propus să vină în întâmpinarea clienţilor prin modernizarea tehnologiilor de comunicare din sălile de conferinţă, dar şi prin înnoirea decorurilor şi a mobilierului.

business

Sălile de evenimente sunt dotate cu cele mai noi echipamente în domeniu, printre care sisteme audio şi video performante, echipamente tehnice încorporate în tavan, sistem de lumini inteligente, controlate prin iPod. "În 2010 JW Marriott Bucharest Grand Hotel a sărbătorit 10 ani şi a început renovarea tuturor sălilor de conferinţe şi a spaţiilor publice din hotel. Primul pas a fost renovarea Grand Ballroom şi a zonei publice de la etajul 1, inclusiv Vienna Lounge, a continuat în 2011 cu deschiderea JW Steakhouse şi s-a încheiat anul acesta pe 11 martie cu reamenajarea Ballroom-ului Constanţa şi a sălilor mici de conferinţă", se arată într-un comunicat de presă emis de reprezentanţii hotelului.

salaconstanta

Directorul general al hotelului Marriott, Igael Porecki a declarat că: “În 2010 am împlinit 10 ani. Avem deja o tradiţie pe piaţa evenimentelor din Bucureşti şi am vrut să avem şi cea mai modernă tehnologie pentru ca oaspeţii noştri să aibă experienţa unor evenimente perfecte. Ne bucurăm că am încheiat procesul de modernizare a sălilor şi a spaţiilor publice de la etajul 1 şi îi aşteptăm pe clienţii noştri, pentru a împărtăşi noutatea, într-un centru de conferinţe dotat după standarde de ultimă ora, flexibil şi adaptabil tuturor cerinţelor”.
Modernizarea sălilor a cuprins o serie de procese:
- Înlocuirea uşilor şi a mochetei;
- Înlocuirea în Constanţa Ballroom, a tuturor panourilor de lemn cu tapet de pe pereţi;
- Folosirea unui nou tip de tapet, cu rezistenţă la incendiu clasa A, conform normelor americane;
- Înlocuirea sistemului audio, conectivitate video şi audio, panouri centrale controlate de Ipod, inclusiv draperii şi a sistemului de iluminat (spoturi LED cu lumina rece şi caldă), lumini inteligente cu comanda prin iPod;
- videproiectoare şi  ecrane cu comandă electrică;
- Achiziţionarea a 3 espresoare cele mai performante de pe piaţă, WMF;
- Panouri informative de tip LCD, pentru fiecare sală.