Hotelierii sunt invitaţi la conferinţa “Eticheta ecologică europeană”

Consiliul Român pentru Clădiri Verzi invită reprezentanţii industriei hoteliere, dar şi reprezentanţii industriei construcţiilor, să participe la evenimentul “Eticheta ecologică europeană”, care va avea loc pe 5 aprilie la Swan Office&Technology Park din Pipera. 
eco“Evenimentul îşi propune să angajeze sectorul construcţiilor, industria hotelieră, cea a materialelor de construcţii şi cea a produselor şi serviciilor conexe într-o discuţie despre oportunitatea şi importanţa unei abordări mai responsabile faţă de mediu a proiectării arhitecturale, a renovării şi a operării proprietăţilor”, au declarat organizatorii evenimentului.
Conferinţa este utilă persoanelor cu funcţii de conducere din sectorul construcţiilor, arhitecţilor, proiectanţilor, inginerilor, specialiştilor în tehnologie, industria hotelieră, furnizorilor de materiale de construcţii, autorităţilor publice, mediului academic şi altor persoane interesate de a beneficia de avantajele unei proiectări eficiente din punct de vedere energetic şi cu impact redus asupra mediului.

eticheta

Participanţii la eveniment pot afla care sunt tipurile de produse din industria construcţiilor care pot beneficia de obţinerea unei etichete, care sunt avantajele obţinerii etichetei ecologice şi care sunt paşii de urmat, dar şi care este legătura între eticheta ecologică şi clădiri şi de ce ar trebui să îi acordăm atenţie.
Evenimentul va avea loc joi, începând cu ora 9.30. Pentru mai multe informaţii şi pentru înscrieri la eveniment intraţi aici.