Marriott deschide al doilea hotel din România, în Bucureşti

Marriott International şi compania Gică Popescu Hotels au semnat vineri, 27 aprilie un parteneriat în vederea deschiderii primului hotel Courtyard Marriott din România, la Bucureşti. În urma parteneriatului, Gică Popescu Hotels a primit acordul oficial de construcţie, dezvoltare şi operare a primului Courtyard Marriott din România. Construcţia hotelului va începe în iulie 2012 şi va fi finalizată în 18 luni.

acordMarriott

Compania Gică Popescu Hotels va investi 20 de milioane de euro în viitorul hotel, acesta fiind primul hotel al companiei dezvoltat în parteneriat cu un grup hotelier internaţional. Hotelul se va numi Courtyard Marriott Bucharest Hotel, va fi clasificat la 4 stele, şi va fi localizat în centrul oraşului, în apropiere ce principalele zone de afaceri ale oraşului. Hotelul va avea o capacitate de 146 camere, 4 săli de conferinţe, restaurant, bar, SPA, precum şi zone comerciale. Designul hotelului va fi în conformitate cu concept design-ul inovator al brandului Courtyard.

courtyard3

“Deschiderea unui nou hotel marca Marriott în România reprezintă pentru noi o materializare a dorinţei noastre de a le oferi clienţilor o ofertă cât mai bogată de servicii de înaltă clasă, la standardele grupului Marriott. Deja am avut un succes cu JW Marriott din Bucureşti şi sunt sigur că putem repeta acest succes cu noul Courtyard Marriott. Suntem încântaţi de iniţiativa partenerului nostru Gică Popescu de a dezvolta acest proiect  şi aşteptăm cu nerăbdare inaugurarea oficială”, a declarat John Litzenberger, vicepreşedintele Marriott International Lodging Development Europe, în cadrul ceremoniei de semnare a acestui parteneriat, care a avut loc la hotelul JW Marriott Bucharest Grand Hotel.
La ceremonia oficială a participat şi Gheorghe Popescu, preşedintele companiei Gică Popescu Hotels, şi reprezentanţii companiei Trend Hospitality – consultanţii companiei Gică Popescu Hotels pentru acest proiect. 
În ceea ce priveşte brandul Courtyard Marriott, primul hotel sub acest brand a fost deschis în 1983, iar în prezent există peste 900 de hoteluri în întreaga lume, sub acest brand.


Cele mai citite articole

Prev Next